Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğru ama bunlar deneyimsiz kullanıcıların altından kalkabileceği kadar basit şeyler değil bence.Forumda deneyimlilerin bile ne kadar zorlandığını okudukça daha çekinceli yaklaşıyor insanlar haliyle.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de cihazım note8 pro ve bildiğim kadarıyla program bu telefonları desteklemiyor.Yani boş yere uğraşma kardeşim!
Bootloader açık yurtdışı kayıtlı telefonuma twrp yükledikten sonra açılışta kayboluyor.Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Arkadaşlar sırf arama kaydedici olmadığı için indonesian rom yüklemek istiyorum.Şu an global kararlı rom yüklü.Telefonum redmi note 8 pro.Bootloader kilidi açık ve telefonum yurtdışı.Yani garantiyle ilgili bir problemim yok.Sorum şu:Şayet indonesian romdan memnun kalmazsam globale...
Arkadaşlar Redmi note8 pro telefonum için Samsunspor teması istirham ediyorum.Eğer yapıp gönderen olursa duacı olurum.Şimdiden Allah razı olsun.Teşekkürler.
Arkadaşlar 2 yılı aşkın Redmi Pro kullanıcısıyım ve çok memnunum.Ancak kablo veya dönüştürücü ile televizyona görüntü aktaramıyorum.Çünkü denediğim- s-link mesela- gibi markalar benim cihazla uyumlu değiller.Halbuki bu cihaz Samsunglarda zehir gibi çalışıyor.Sizden ricam Redmi proyla uyumlu...
İşin kötü tarafı desen kilidi de çalışmıyor pin kilidi de.Anlayacağınız telefonu çocuklardan şu an için nasıl uzak tutacağız bilemiyorum!
Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet vardı ama 2 aydır yok.Dediğiniz gibi yaptım .Test butonuna bastığımda herhangi bir hareket olmuyor.
8.1.18 in bekleme modunda pil performansı gayet iyi ancak ekranda yine pili bayağı yiyor.Bilginize..