Moonrise27 kullanıcısının son içeriği

1. M

Satış Pubg mobile hesap satış

65 seviye hesap, 7. Seviye klan ile birlikte, m4 buz diyarlı, isim yenileme karti var, detaylar videoda
  2. M

Soru Global roma dönme

Mi flash ile yükledm hocam sorun yok
  3. M

MIUI 11 Android Sistemi Aşırı Sarj yiyor ne yapmalıyım

Bende de çok şarj yiyordu hallettm iki seçenek var beyler 1. Global miui 10.3.5 kurucaksınız 2. Herhangi bir rom yükleyip + kernel kurucaksınız mesela bende mi room 20.3.26 romu var sadece rom varken yine android sistemi şarj yiyordu üzerine ryzen kernel kurdum düzeldi bu iki seçenek kesin...
  4. M

Soru Global roma dönme

Hocam ilk defa rom yükledm sarj konusu iyi ama kasmalar mevcut global bana daha stabil geldi arayüz geçişleri vb.
  5. M

Soru Global roma dönme

Hocam mi flash ile dönsem sorun mu çıkar yani bu programi önerme sebebiniz nedir
  6. M

Soru Global roma dönme

Tmmdr hocam tşk edrm
  7. M

Soru Global roma dönme

Dostlar şuan cihazda mi room 20.3.26 + magisk root + ryzen kernel + twrp var. Mi flash üzerinden global roma dönmek istiyorum. Globala döndüğümde magisk, kernel, twrp direk hepsi silinir mi veya hangileri silinir. Silinmez ise hepsini nasıl kaldırabilirim.
  8. M

Yardım Masik x rom çok kasıyor yardim

Hocam bende mi room 20.3.26 yukledm bende de kasıyor kurulumda gmail üzerinden yedekleri yükledim yani bu yüzden mi kasiyor
  9. M

Yardım Twrp& rom

Beyler cihaza twrp ve mi rom kurmak istiyrm musait olup yardimci olmak isteyn varmi özelden konusup halledelim
  10. M

Çözüldü Duvar kağıdı link

Beyler duvar kagidn link varmi
  11. M

Yardım Android sistem

Farkli bir uygulama filn yemiyor hocam guncellemdn once android sistm yuzdelk dilime girmiyodu bile 700 mah onceki kullanima gore norml degil bence 1579119487 Ama sifirlmdn once de durum ayniydi sizin miui surumu nedir
  12. M

Yardım Android sistem

700 civari
  13. M

Yardım Android sistem

1-1.5 saat ekran suresi azaldi kards 1579117251 Daha once bu kadr sarj yemiyordu guncellemdn sonra oldu
  14. M

Yardım Android sistem

S.a android sistemi cok sarj yiyor uzun sure uyku modunda filanda degildi hard reset attim duzelmedi ekran süresi dustu nasil duzelir NOTE 8
Üst Alt