moon41 kullanıcısının son içeriği

1. moon41

Ekranın kendi kendine açılması

Evet 4-5 ay yaşamadım ama bu günlerde gene başladı aynı sorun insanı deli ediyor
  2. moon41

İnceleme Syberia Project Kurulum Tanıtım İnceleme ve Detay Bilgilendirme (Android 9.0 Pie)

Magiskte call recorder diye modül var.işini görür.Ama hiç bir aosp romda MIUI deki gibi ses kayıt kalitesi alamazsın.varsada ben bilmiyorum şu anda
  3. moon41

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

Benimkinde bı sıkıntı yok.Hususi olarak baktım . Laptopa bağlanıyor.
  4. moon41

Rom MiUI CT [Mi5-Mi5s] 9.7V2 Yayınlandı (22.07.2019)

Teşekkürler.Her zaman yerliden yanayım.Yükledim,Kullaninca yazarım tekrar , beğendim eline sağlık ClassiCTR
  5. moon41

Soru En performanslı rom hangisi?

bildiğim kadarı ile kernel yani çekirdeği değiştirdiğinizde örneğin darkness kerneli yüklediniz , spectrum uygulaması ile çeşitli profillere sahip olabiliyorsunuz, dengeli , performanslı, batarya ve oyun modu var. çekirdeklerlerle oynandığından çeşitli güç tasarruf durumları ya da performans...
  6. moon41

Sohbet 2 senenin ardından AnTuTu skoru (mi 5s)

İnceleme - Syberia Project Kurulum Tanıtım İnceleme ve Detay Bilgilendirme (Android 9.0 Pie) Şimdilik bunu kullanıyorum son sürümünü
  7. moon41

Kernel Xiaomi Mi5 | Kerneller + İndirme Linkleri

Mod - Mi5 Android Pie'de Sorunsuz Çalışan Gcam ve Gece Çekim özelliği benbunu kullanıyorum çok guzel
  8. moon41

Sohbet Neden Custom Rom Kuruyorsunuz ?

2010 yılında ilk android telefonumu aldım.xperia10 mini pro. cihaz android 1.6 ile geldi. 2.1 den sonra sürümleri desteklemedi. 2 gb yer vardı cihazda. üstelik cihazın kendisinden kurulumlu kaldırılamayan uygulamalar vardı.uygulamalar güncellemelerle boyutları büyüyünce ve bazıları artık sürümü...
  9. moon41

Soru Mi5 için Lineage 15.1 nasıl?

şarj ve akıcılık için en iyisi Mi5 için miuiMS, ya da xiaomi.eu benim görüşüm. lineageyi ve syberia sevmedim. şarj hepsinde sıkıntı.pixel experience şarzı iyi giden bir rom, denenip kalınabilir. sırf şarj iyi gitsin diyorsan MI5Global_V8.2.2.0 hatta android 6 sürümüne dönecen. her romda az...
  10. moon41

Yardım GPS Harita İndirme

farkındayım yandex uygulama direkt indirme yöneticisine atıyor ,oradan bir türlü inmiyor , ayarlarda xunlei hızlandırıcısı var,onu kapatıp deneyin , ya da dosya yöneticisini değiştirip deneyin sorun burda muhtemelen. ayrıca bunları yapıp önbelleğide temizleyin.
  11. moon41

yada farklı bir dosya yöneticisinden de deneyebilirsiniz. bir kere bu şekilde çözmüştüm.
  12. moon41

İzinlerle alakası yok. Aynı sorunu yaşıyordum.denemedıgım kalmamıştı.dun yandex harıtalara güncelleme geldi.gelınce denedim. Bu sefer yükledi.sorun app kaynaklı görünüyor.en temizi yandex i komple sil. Farklı versiyonları dene.ya da güncelleme bekleyeceksin.bazı romlarda bu hata ile hep...
  13. moon41

Soru Xioami mi5 telefonda exchange secenegi yok

e posta ve kullanıcı adını aynı yaz .com uzantılı. yukarıda resmini attım zaten. ya sunucu ismi yanlış yazıyosun. beni de zamanında uğraştırmıştı ya karakter hatası var .
Üst Alt