monvance kullanıcısının son içeriği

1. monvance

Yardım mi 10T yazılım atamıyorum

eskiden mi 6 cihazımda format data yapar istediğim rom'u yüklerdim. en kötü yüklemeden sonra tekrar wipe yapardım. şuan miui 12 harici herhangi bi rom yüklemiyoru. android 10a düşürdüm xiaomi hesap aktivasyonu kısmında kaldı. miui 13e yükselttim tekrsr Xiaomi hesao aktivasyonu kısmında kaldı...
  2. monvance

İnceleme miui 13 boot stuck çözüm (mi 10t ile denendi)

arkadaşlar hindistan romu yüklüydü ve miui 13 güncellemsini yaptım. boot yapamıyodu telefonu. recovery modunu açtım (stock recovery yüklüydü twrpde var mı bilmiyorum bu özellik) aşağıda safe mod seçeneğini gördüm tıklayınca telefon rahatlıkla boot etti. tabiki kullanıcı uygulamaları yoktu. ama...
  3. monvance

Çözüldü BL unlock yetkisizliği sıkıntısı

miui hesabımda mi 6 cihazımı unlock etmiştim. yeni cihaza geçtim mi 10t aldım fakat daha önce BL kilidi açılmış. ben cihazı aldıktan sonra kitledim ve kendi miui hesabımla giriş yaptığımda 7 gün bekletiyor. daha önceden unlock yaptığım için bu süreyi atlayamıyor muyum?
  4. monvance

Yardım şifremi unuttum cihaz brick oldu [ÇÖZÜLDÜ]

EK'TEKİ DOSYAYI SAKIN YÜKLEMEYİN ÇÖZÜM BULMAK İÇİN YÜKLENMİŞTİR yoğun iş temposu ve uykusuzluk derken desen kilidini unuttum. twrp yükledim. twrp benden tekrar desen istedi. o ekranı atladım. internetten bulduğum bi zip yükledim şifre kıran bi patch diye anlatılıyodu. yükledikten sonra telefon...
  5. monvance

Çözüldü HDD donma sikintisi

Uzun zamandir yoktum. Bu sfer bambaska bi problemle geldim. Forumla ilgisi olmadigi icn bu baslik altina actim. yanlis olduysa affola. -------------------------------------------------- edit: güç seceneklerinden ve intel disk manager tarzi bir uygulamadan hsrd disk enerji tasarrufunu kapattim...
  6. monvance

Sohbet bitrate konusu

Hangi başlık altına açacağıma karar veremedim. yanlış olduysa affola. şimdi bir videonun çözünürlüğü yada karehızı artarsa bu videonun boyutu artar. bunu biliyoruz. peki bitrate ne işe yarıyo. belirlediğimiz bitrate bir videonun saniyede kaç mb veri işlediğini gösteriyormuş. her çözünürlük ve...
  7. monvance

Rehber Her Zaman Elinizin Altında Bulundurulacaklar (Takım Çantası)

acil yardim cantasi olmus :) elinize sağlık Sent from my MI 6 using Tapatalk
  8. monvance

Mod Tüm Cihazlar için ARcore

kamera ile ilgili modülleri kaldirip sadece bir tanesini yükleyin. Sent from my MI 6 using Tapatalk
  9. monvance

camera2api kurdunuz mu? Sent from my MI 6 using Tapatalk
  10. monvance

uygulama kamera iznini alamamis gibi Sent from my MI 6 using Tapatalk
  11. monvance

Yardım Mi 6 ses düşüklüğü

sesin gitgide daha da kısılması gerekmez mi? vede sesin yavas yavas kisilmasi. bi baktik ses gitmis. kronik bi sorun olabilir mi mi6da? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. monvance

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

sebebini yanlış tahmin ettim. destiny hocam doğru cevabi verdi sanırım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. monvance

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

yada varsayilan secenegine tıklayın 3 noktaya tiklayinca orda duzeltebileceginiz bir liste gelecek MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. monvance

ayarlar/uygulamalar sonra sag ust kosede 3 nokta olacak. dedigim şeyi orda bulabilirsiniz. Uygulamalari yönetmis pardon MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. monvance

uygulamalara girip uygulama tercihlerini sifirlayin. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt