montella41 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Mi 10t Miui 12.1 2 Güncelleme Hk

Arkadaşlar merhaba, Mi 10t cihazim 12 1.2 romu yüklü, miui 12. 5 güncellemesi hala gelmedi, Ayni roma sahip ve 12.5 güncellemesi alan var mi? Güncelleme neden gelmedi, bilgisi olan var mı
  2. M

Yardım Mi 10 t Vowifi Sorunu

Arkadaşlar merhaba, Mi 10t TÜRKİYE Cihazimda çift hat aktif vowifiden arama yaptığımda 15 saniye sonra kopma oluyor, Hem vodafone hem turkcell ikisinde de oluyor, Hat ile mi ilgili, İnternet modemi ile mi ilgili, Yardımcı olur musunuz?
  3. M

Yardım Xaomi Redmi Note 10 İmei Repair

Arkadaşlar merhaba, Redmi note 10 yurtdışı cihazıma repair işlemi yapmak istiyorum, şuan redmi note 10 için repair yapılabiliyor mu ? Yardımcı olabilir misiniz ?
  4. M

Yardım Mi Fit Arka Planda Çalışmama Sorunu

Arkadaşlar merhaba, Huawei y7 2018 telefonumda mi fit uygulaması allta calisan uygulamaları kapatınca otomatik kapanıyor, Her defasında yeniden uygulamaya giriş yapmam gerekiyor. Daha önce xiaomi telefonumda boyle bir problem olmuyordu, nasil çözülebilir? Ayarlardan, manuel olarak...
  5. M

Yardım Mi 8 Evofone Garanti

Arkadaşlar merhaba, Mi 8 cihazimin kasim ayında garantisi bitiyor ve daha önce hiç garantiye göndermedim, Batarya zaten kötü 2 yila yaklaştı hiç gitmiyor, Garantiye göndersem batarya değişimi yaparlar mi? Kasım 5 de garanti bitiyor o zamana kadar değişim olur mu?
  6. M

Yardım Mi note 10 lite ekranı pc ye yansıtma

Arkadaşlar merhaba, Mi note 10 lite cihazımın ekranını pc ye yansıtmak istiyorum, bilgisayardan bağlan özelliği ile deniyorum ama ne cihaz telefonu ne telefon pc yi görmüyor, Nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz ?
  7. M

Yardım Google Kişiler ve Mesaj Uygulaması Değiştirme

Arkadaşlar merhaba, Cihazim mi note 10 lite google kişiler ve mesajlaşma uygulamasını kullanıyor, forumu okudum, root olmadan xiaomi kendi kişiler ve mesajlaşma uygulamasını nasıl kullanabilirim, rom yüklemeden, bootloader kilidini açmadan ve root atmadan?
  8. M

Yardım Mi Note 10 Lite Vowifi Sorunu

Arkadaşlar merhaba, Mi note 10 lite cihazımı yeni aldım ve sorunum şu; Çift hat kullanıyorum, Vodafone ve Turkcell iki hattımda da volte ve vowifi araması açık, hem operatörden hem telefon ayarlarından, Turkcell ile wifi araması yapabiliyorum ama vodafone ile denediğim de direk çağrı...
  9. M

Satış Xiaomi mi 8 64 Gb Hatasiz

Arkadaşlar merhaba, Xiaomi mi 8 siyah renk 64 gb full kutulu 5.5 ay garantili, Nokta Hatasiz Cihazım satiliktir.
  10. M

Soru Hangi Telefonu Tercih Etmeliyim

Arkadaşlar merhaba, Mi 8 64gb Global nokta hatasiz 5 ay garantisi kalan cihazimi satıp yerine, 3.500 tl bandında bir telefon almak istiyorum, Bu fiyatlarda yine mi 8 gibi güçlü bir cihaz önerir misiniz, Şimdiden teşekkür ediyorum.
  11. M

Yardım Mi 8 Bildirim Sorunu

Arkadaşlar merhaba, Mi 8 Global cihazımı sıfırladıktan sonra kilit ekranında gelen bildirimler görünüyor, içeriği görünmüyor bunu nasıl açabilirim, bir türlü bulamadım, Sürüm : 11.0.4.0 .
  12. M

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Mİ 8 ben alamadım hala güncelleme.
  13. M

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

ben tertere kayıt yaparken, arkadaşın söylediği gibi reign of mi var onu ne secicektik mi,in,eu,rus. yazıyor, bende Mİ olanı seçtim, sıkıntı olur mu ?
  14. M

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

testere nasil başvuru yapılıyor
Üst Alt