MoNsTeR kullanıcısının son içeriği

1. MoNsTeR

Yardım Redmi Note 7 cihazım MİUİ 11 sonra yaşanan sorunlar.

Selam, işden eve dönünce gördüm telefon aniden kapandı ve yükleme dolmaya başladı ve "Cihazınızı kapatmayın, aksi taktirde açamayacaksınız" yazısı ile karşılaştım. MİUİ 11 güncellendi. Daha sonrasında hiss ediyorum ki, telefonu az kullanmam ramen MİUİ 10 sürümünde telefon 1 güne 24% şarj...
  2. MoNsTeR

Sohbet Yardımınıza İhtiyacımız var.

Müşterilerimiz en çok sorduğu soru: Hocam Redmi Note 8T 4/128 GB yoksa Redmi Note 8 4/64GB hangisi alınır? Ucuz fiyata alıyım, sadece instagram facebook dolaşacağım beni 4 yıl kasmadan götürsün. Hangi telefon? Cevaplarsanız sevinirim :)
  3. MoNsTeR

Sohbet Sonunda satın aldım.

Sonunda, Xiaomi Mi 9 Pro 5G telefonunu bu gün, Amerika Alış-Veriş sitesinden satın aldım. Firmaya mail attım ve ürünü almak istediğimi sordum, kendileri geri dönüş yaptılar ve evet satın alırsanız size göndereceğiz. Bende sipariş ettim. Özellikleri: 12GB RAM - 512 GB BLACK Fiyatında 3 tane...
  4. MoNsTeR

Satıldı Bu gün yaptığımız satışlar.

Merhaba, bu günden sonra her gün yaptığımız satışları sizinle bölüşmeye çalışıcağım. Bu gün yaptığımız satışı sizinle paylaşacağım. Tarih ve zaman (07.12.2019) Ürünler: Xiaomi Redmi Note 7 Satış: 1 Xiaomi Redmi Note 8 Satış: 3 Xiaomi Mi Max Alpha...
  5. MoNsTeR

Diğer (Konu Dışı) Konuya Göz Atın!

HiddeNKinG hocam, bazı işlemler yaptım. YouTube kanalınıza abone oldum. Madalya verirmisiniz lütfen? Birde 3 hesaplada profilimi ilişkilendirdim Onay rozeti verirmisiniz? SMS onay işleminede bakarmısınız? Azerbaycan numarası ile olmuyor.
  6. MoNsTeR

Sohbet Xiaomi Azerbaycan Forumu

HiddeNKinG cantara Skorpi ve diğer yöneticilerimizin izni varsa verirlerse Azerbaycan için açtığımız forumumuzu tanıtımını yapa bilirmiyiz? Sizin kontrolnüz altında.
  7. MoNsTeR

Soru Redmi Note 8 yoksa iPhone 7

Arkadaşım bu gün telefon mağazasına gidecek ve taksit ile 12 aylık telefon alıcak. Ama sorunları ve soruları var ve bende size sormak istedim. Redmi Note 8 4/64 GB yoksa iPhone 7 hangisini almam daha iyi sonuç verecek onu sordu. 4-5 yıl kullansın ama kasma bir sözle sorun yaşatmasın. Sizce...
  8. MoNsTeR

Yardım Telefon Onayı işlemi

HiddeNKinG Hocam, telefon onayı işlemini lütfen benim için gerçekleştirme imkanınız varmıdır? Türkiye numaram yokta.
  9. MoNsTeR

Sohbet Merhaba Forum - Tanışalım.

Merhaba, sevgili MİUMTürkiye üyeleri. Hepinizi hoş gördük. Forumunuza yeni kayıt oldum ve bazı konulardan kategorilerden habersizimdir. Kendim haqqında kısacası bahsedeceğim. Yazılımcıyım. 2014 yılından bu yana script program yazıyorum ve hala kendimi geliştiriyorum. 1 Ay önce kendime mi 8...
Üst Alt