Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar pazartasi günü mi9 alicam elden biliyosunuz ekran amoled ve de pahalı daha once kullanmis oldugum mi 9se de surekli kendi kendine biyerlere giriyodu ghost screen olustu ekran yeniden değiştirildi tekrar kendi kendine basmaya basladi sorum mi 9 da da böyle olurmu az oyun...
k30 baskalarini ariyor ama kendisi arama almiyor hatti baska tele takinca calisiyor baska hattida k30 a takinca arama geliyor hattan mi telden mi anlayamadim
(Arkadaşlar cihazı 3g ye alınca arama gelioyr 4.5g de gelmiyor atılan 3 imei ve imeil 4.5 g destekliyor ne yapmam lazım acil yardim
Selam arkadaşlar cihazım mi9t pro şarjım çok çabuk bitiyor yani gördüğüm max 5 saat ekran süresi alıyorum
batarya performansı good olarak gözüküyor bu cihaz için en iyi rom hangisi ya da hangi sürüm cevap verirseniz sevinirim
iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım cihazım poco x3 yurtdısı dün eu rom yükledim global romda pil daha iyi idi global de 10 saate yakın ekran süresi alıyodum eu da 7.5 saate düştü neyse geri çevirmek istedim global roma indirdim romu mi flash ile yükliyecektim dosyayı seçtim clean all...