Monarque35 kullanıcısının son içeriği

1. Monarque35

Yardım İmzasız Apk yükleme sorunu.

Tamamdır, teşekkür ederim.
  2. Monarque35

Sorun hala aynı, değişen bir şey yok. 1584978743 Tavsiye ettiğiniz bir rom var mı, hem Eu rom'u aratmayacak hem de imzasız apk'lar yükleyebileceğim?
  3. Monarque35

Evet, birkaç defa.
  4. Monarque35

Hem rootlu, hem de rootsuz şekilde yüklemeyi denedim. Apk dosyası da bozuk değil.
  5. Monarque35

Denedim, hatta root erişimi falan da verdim. Ama sonuç hala aynı, hiçbir şekilde yüklenmiyor.
  6. Monarque35

Herhangi bir imzasız(unsigned) apk yüklemeye çalıştığım zaman bu hatayla karşılaşıyorum, Lucky Patcher ile Android yaması yapıldı, ama hala bu hatayla karşılaşıyorum. Herhangi bir çözümünü bilen var mı? Forumu araştırdım ama bununla alakalı bir konu göremedim. Yardımcı olanlara ve olmaya...
  7. Monarque35

Yardım Mix 2 Suya Düştü

Telefonun maşallahı var arkadaşlar takır takır çalışıyor aman nazar değmesin tahtaya vurun.:D:D:D
  8. Monarque35

Yardım Mix 2 Suya Düştü

Ben bir tabağa önce pirinç döktüm üstüne telefonu koydum sonra üstünü pirinçle kapladım. wasntme~~
  9. Monarque35

Yardım Mix 2 Suya Düştü

Zeytinyağı eklemeyi düşünüyordum ama giggle~~
  10. Monarque35

Yardım Mix 2 Suya Düştü

Şu an Mix 2'den yazıyorum sapasağlam herhangi bir sıkıntı gözükmüyor, herkese teşekkürler..
  11. Monarque35

Yardım Mix 2 Suya Düştü

Birazcıkta mercimek serpiştirdim üstüne belki aşka gelip düzelir diye :D
  12. Monarque35

Yardım Mix 2 Suya Düştü

Telefonu kapatıp pirince yatırdım lâkin telefon kısır döngüye girdi devamlı kapanıp açılıyordu az önce şarjı bitti ve kapandı, herkese teşekkür ederim.. 1534638523 Yarın geceye kadar ellemeyeceğim açtığımda hala sorun varsa Delta'ya yollayacağım muhtemelen..
  13. Monarque35

Yardım Mix 2 Suya Düştü

Mi Mix 2'im 15 dakika önce bir kova suyun içine düştü, hemen çıkarıp kuruladım dokunmatik, kamera vesaire hiçbir sorun yok, ancak hoparlörden ses biraz cızırtılı geliyor, bu zamanla düzelir mi yoksa bir tamirciye götürmeli miyim?
Üst Alt