monariza kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Poco X3 MIUI yazısında kaldı

farklı sürüm twrp kurarak twrp kısmından yedek alıp yeni rom kuracağım 1627999045
  2. M

driver yükledim fakat hala fastboot da dosya erişimim yok yedekleme yapmak istiyorum
  3. M

Cihaz kendini kapattı açılırken bu ekranda kaldı bekledim açılmayınca yeniden başlattım sıkıntı hala devam ediyor fastboot kısmına girip yedek alıp wipe atayım dedim fastboot kısmında bilgisayarda telefon gözükmüyor ne yapamam lazım, teşekkürler
  4. M

Yardım Mİ 8 SE Netflix hd sorunu

Eu Beta 20.9.4 MIUI 12.1 ROM. Netflix'i hd izleme şansımız yok mu nerflix ayar kısmında l3 sertfika olarak gözüküyor cihaz hdr destekliyor ama netflixde bu ayar kapalı nasıl l1 yapabiliriz
  5. M

Çözüldü Xiaomi Sim Etkinleştirme Servisi İzin Kapatma?

Cihazım mi 8 SE cihazı sıfırladıktan sonra yurt dışı sms gönderiyor her yeniden başlattığımda sim etkinleştirmenin izinlerinden sms göndermeyi kapatmak istedim ama izinler kısmında görünmüyor ne yapmam gerek, teşekkürler
  6. M

Yardım Mi 8 SE Şebeke Gitti Gelmiyor

wipe dan sıfırlamadan dönemem değil mi?
  7. M

Yardım Mi 8 SE Şebeke Gitti Gelmiyor

Beta 9.5.23 e güncelledim şebeke gitti hiç gözükmüyor ayarları kontrol ettim ama aynı değişen bir şey yok ama hat yok,nasıl düzeltebilirim?
  8. M

Soru Magisk yüklemem gerekiyor mu?

İyi Forumlar,cihazı yeni güncelledim ve magisk yüklü değil diyor yüklemesem olur mu yoksa şart mı? teşşekkürler
  9. M

Yardım Mi 8 Se güncelleme

Teşekkürler güncelledim magisk yüklü değil diyor yüklemem gerekir mi
  10. M

Wipe cache/dalvik yaparsak dosyalar silinmez mi? teşşekürler bu arada
  11. M

İyi forumlar telefonu yeni aldım güncelleme gelmiş sourceforge.net den indirdim ama doğru mu indirdim nasıl kuracağım bu 3 noktadan paket seç deyip mi kurmam gerekiyor yoksa cihazı kapattıktan sonra ses açma power ile twrpe giricez intsall deyip indirdiğimizi açıp hiç bir seçenek seçmeden...
  12. M

Rom [9.0][Unofficial] Pixel Experience for Xiaomi MI 8 SE

FM Radyo çalışıyor mu?
Üst Alt