molenbeek kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Mi Mix Global Miui 10 update V10.0.1.0.OAHMIFH (Kararlı)

az önce bildirim geldi yeni sürüm 10 geldi diye, bildirime tıkladım. güncelleme yok diyor. telefon iyice sapıttı,
  2. M

Yardım Mi mix twrp sorunu.

bende çözemedim gittim typc c otg aldım. mouse ile kullanıyorum
  3. M

Duyuru MIUI Türkiye Telefon Satışları Başlamıştır

hayırlı olsun 3 gün önce cepporttan mi5s aldım. Gittigidiyor indirimlerini takip edin. mi5s 64gb bana 1345tl ye geldi.
  4. M

Soru Xiaomi mi mix almayı düşünüyorum

Koruma olmasina ragmen arka seramik 2 yerden çatladi ve on camdan iki köşe çatladi. Cok narin kullanmak gerekiyor. Ama su ana kadar en iyi telefon bence halen yerini koruyor. MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Çözüldü Mi Mix Rom Yükleme Problemi

denedim dokunmatik çalışmıyor bende. başka sürüm nerden bulabilirim :(
  6. M

Rehber Mi Mix TWRP Yükleme ve Root Yapma

dokunmatik çalışmadı bende :(
  7. M

İnceleme Xiaomi Mi Mix Teknik Özellikler ve Resimler

bildirim konusunda hala sıkıntı yaşıyorum. Mesela yandex mailde bildirim gelmiyor. açık olmasına rağmen. arada bi geliyor. keza whatsapp öyle. bildirim arada bi gelmemezlik yapıyor. çin versiyonu olduğundan mıdır ?
  8. M

cihaz çok kaliteli. büyük ekran severler için birebir. fiyat olarak gayet makul eğerki türkiye pazarında olsaydı(garanti anlamında) şu an cihaz yeni çıktığından ve ilk 10.000 üretildiğinden biraz pahalı.3-4 aya kalmaz 2400 lere çekilir. Dışarda kullanırken iphone veya samsumg kullansan kimse...
  9. M

Bildirimler gelmiyordu.yeni bir güncelleme geldi ve bildirim sıkıntısı giderildi. Xiaomi Mi Mix ile gönderildi.
  10. M

Osmanağa, No:-B, Serasker Cd. No:41, 34714 Kadıköy/İstanbul (0216) 449 38 12
  11. M

Ferhat iletişim ancak tek bir cihaz vardı onu aldım. Yine sorabilirsiniz . Satıcı varda 3800 den asagiya yok. Çoğu da ön sipariş. Xiaomi Mi Mix ile gönderildi.
  12. M

kadıköy de aldım bir telefoncuda. sahibinden sitesinde bir çok ilan var şu an. oradan alabilirsiniz. elden almanızı tavsiye ederim. ben 1 hafta 256gb baktım onu alacaktım ancak çok yüksek şu an fiyatları. 128lik aldım 3100 tl ye.
  13. M

ışıkta çok iyi ama karanlık ortamda çok zayıf. gece denemedim. ois bilgim yok. video çekilirken oynamadan mı bahsediyorsunuz ? iç mekanda sarı ışıkta birkaç görsel çektim. pek beğenmedim.
  14. M

evet heryerden ses geliyor. bizim için önemli olan kulağımızı koyduğmuz yer. alttan gelse de işimize yaramıyor :) telefonu elimde tutarken tüm sesin yayıldığını hissedebiliyorum. elime yankı yapıyor.. rahatsız etmiyor tabiikide.
  15. M

ben 2 gün önce bu cihazı aldım. şu an gayet memnumun. ahize konusunda sıkıntı yok gayet duyabiliyoruz. ancak diğer telefonlar gibi net değil. tek sıkıntı şu an english rom yok sanırım. hiç rom kurulumu yapmadım. xiaomi ailesine ilk defa katıldım. samsung kullancısıydım yıllardır. English rom...
Üst Alt