Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Koruma olmasina ragmen arka seramik 2 yerden çatladi ve on camdan iki köşe çatladi. Cok narin kullanmak gerekiyor.
Ama su ana kadar en iyi telefon bence halen yerini koruyor.
MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bildirim konusunda hala sıkıntı yaşıyorum.
Mesela yandex mailde bildirim gelmiyor. açık olmasına rağmen. arada bi geliyor.
keza whatsapp öyle. bildirim arada bi gelmemezlik yapıyor. çin versiyonu olduğundan mıdır ?
cihaz çok kaliteli. büyük ekran severler için birebir. fiyat olarak gayet makul eğerki türkiye pazarında olsaydı(garanti anlamında)
şu an cihaz yeni çıktığından ve ilk 10.000 üretildiğinden biraz pahalı.3-4 aya kalmaz 2400 lere çekilir.
Dışarda kullanırken iphone veya samsumg kullansan kimse...
Ferhat iletişim ancak tek bir cihaz vardı onu aldım. Yine sorabilirsiniz .
Satıcı varda 3800 den asagiya yok. Çoğu da ön sipariş.
Xiaomi Mi Mix ile gönderildi.
kadıköy de aldım bir telefoncuda. sahibinden sitesinde bir çok ilan var şu an. oradan alabilirsiniz. elden almanızı tavsiye ederim.
ben 1 hafta 256gb baktım onu alacaktım ancak çok yüksek şu an fiyatları. 128lik aldım 3100 tl ye.
ışıkta çok iyi ama karanlık ortamda çok zayıf. gece denemedim. ois bilgim yok. video çekilirken oynamadan mı bahsediyorsunuz ?
iç mekanda sarı ışıkta birkaç görsel çektim. pek beğenmedim.
evet heryerden ses geliyor. bizim için önemli olan kulağımızı koyduğmuz yer. alttan gelse de işimize yaramıyor :)
telefonu elimde tutarken tüm sesin yayıldığını hissedebiliyorum. elime yankı yapıyor.. rahatsız etmiyor tabiikide.
ben 2 gün önce bu cihazı aldım. şu an gayet memnumun. ahize konusunda sıkıntı yok gayet duyabiliyoruz. ancak diğer telefonlar gibi net değil.
tek sıkıntı şu an english rom yok sanırım. hiç rom kurulumu yapmadım. xiaomi ailesine ilk defa katıldım. samsung kullancısıydım yıllardır.
English rom...