Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar . Arkadaşlar yakınlık sensörü ile ilgili sorun yaşıyorum cihaz geçenlerde düzeldi ama sonra tekrar arama ekranında siyah oldu güç tuşuna aramayı sonlandır atadim öyle kapatıyorum mecbur . İşin garip tarafı mesela aramayı güneşli bir havada dışarıda yaptığım zaman güneş ışığı altında...
Neredeyse alt üst versiyon bütün cihazlar güncelleme aldı . Ama note 8 hala gucelleme almadı . Acaba kaderi note 5 gibi kaderine mi terk edilecek . Güncelleme hakkında bilgi sahibi olan varmı ? Yabancı kaynaklarda kasıma aralığa kadar gelmeyecek vs deniyor .
merhabalar . cihazım 3 aylık herhangi bir darbe yazılım oynaması vs yok . bu aralar arama yaparken kişiyi ara dediğim zaman ekran yakınlık sensörüne yaklaşınca kapanır ya hani işte o sensöre yaklaşmadan ekran kapanıyor her 10 aramadan 5 inde . işin kötü tarafı kapama açma tuşuna basıyorum lakin...