Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazıma ekran desinini unuttuğum için hard reset attım ancak google hesabı soruyor kurulumda onuda hatırlamıyorum bunu bypass etmenin bir yolu varmı acaba
Casper Via S10 tabletim v2 yerine v1 yazılım yükledim cihaz brick oldu tepki vermiyor sarj doluyormu dolmuyormu belli değil bu cihazı düzeltme imkanımız varmı
Arkadaşlar bu sürümde - Ayarlar > Ek Ayarlar > Bellek Uzantısı - diye bir ayar var orada cihaza ekstra 2 GB Ram takviye eder diyor sizce buna gerek var mı zaten ben cihazın 6 GB Ram kullandığını veya yetersiz kaldığını hiç görmedim
arama sırasında konuşurken sesi hoparlöre verince karşıdaki, sesimin hiç gelmediğini veya çok uzaktan geldiğini söylüyor sürekli bunun bir çözümü yokmu 12.5.5 eea kullanıyorum
Mİ 10T Cihazımda Denedim Sorunsuz Çalışıyor
0 MB gösteren TWRP bunu kurunca düzeldi tekrar dan format data yapmaktan kurtuldum
Working:
Boot
Decryption data
Vibration
flash zip
Android 11 support
Ota update
ADB Sideload
Supported devices:
Mi 10T (apollo)
Mi 10T PRO (apollopro)
Redmi K30S...
mi 10t cihazımca ne zaman rom yüklemek istersen sürekli twrp internal storage 0 mb gözüküyor sürekli format data yapmak zorunda kalıyorum yeni sürüm çıktıgı zaman recoveryden flashlamak istediğim zaman tekrar bu sorunla karşılaşıyorum
Merhaba;
Android 10 V12.0.19.0 sürümünü kullanırken orjinal sarj aleti ile şarj edince ekranda Mi Turbo Charging yazısı cıkıyordu ancak;
Android 11 V12.1.4.0 sürümüne geçince o yazı kayboldu hızlı sarj yazıyor bu sürümü kullanıpta aynı durumu yaşayan varmı veya sarj etme performasında bi...