Mohan41 kullanıcısının son içeriği

1. Mohan41

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

xiaomi kapatsın bakalım sanıyorki garantili cihaz satışı olacak
  2. Mohan41

Çözüldü Redmi 9T Format sonrası google hesabı geçemiyorum

cihazıma ekran desinini unuttuğum için hard reset attım ancak google hesabı soruyor kurulumda onuda hatırlamıyorum bunu bypass etmenin bir yolu varmı acaba
  3. Mohan41

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro MIUI 13 EEA | Android 12 V13.0.8.0.SJDEUXM

Miui 13 Stable Beta Rom Version: V13.0.8.0.SJDEUXM Updated: 13-JULY-2022 Changelog: (System) Updated Android Security Patch to July 2022. Increased system security. — Downloads & MD5 — Recovery Dosyası...
  4. Mohan41

Soru İmei Repair

Çin modeli var elimde bu cihaza sorunsuz imei atabilirmiyiz kim ne kadara yapar
  5. Mohan41

Rom Mi10T/Mi10T Pro/Redmi K30s Official Android 11 Eu Kararlı romlar 12.0/12.1/12.2/12.5

Eu romların kararlı sürümlerinin tek bir başlıkta toplanmış halleridir. MIUI 12.0 Androidfilehost Sourceforge MIUI 12.1 Androidfilehost Sourceforge MIUI 12.2 Androidfilehost Sourceforge MIUI 12.5 Androidfilehost Sourceforce TWRP kurulumu için aşağıdaki linkten destek alabilirsiniz...
  6. Mohan41

Yardım Casper Via s10 tablet brick oldu

Casper Via S10 tabletim v2 yerine v1 yazılım yükledim cihaz brick oldu tepki vermiyor sarj doluyormu dolmuyormu belli değil bu cihazı düzeltme imkanımız varmı
  7. Mohan41

Soru 12.5.6.0 EEA Enhanced Bellek Uzantısı Ayarı

Arkadaşlar bu sürümde - Ayarlar > Ek Ayarlar > Bellek Uzantısı - diye bir ayar var orada cihaza ekstra 2 GB Ram takviye eder diyor sizce buna gerek var mı zaten ben cihazın 6 GB Ram kullandığını veya yetersiz kaldığını hiç görmedim
  8. Mohan41

Yardım Mi 10T Ahize Problemi

arama sırasında konuşurken sesi hoparlöre verince karşıdaki, sesimin hiç gelmediğini veya çok uzaktan geldiğini söylüyor sürekli bunun bir çözümü yokmu 12.5.5 eea kullanıyorum
  9. Mohan41

Recovery [OFFICIAL][3.5.2 V1.1][apollo]TWRP for Mi 10T/Mi 10T Pro/Redmi K30S Ultra [0 MB FİX]

Mİ 10T Cihazımda Denedim Sorunsuz Çalışıyor 0 MB gösteren TWRP bunu kurunca düzeldi tekrar dan format data yapmaktan kurtuldum Working: Boot Decryption data Vibration flash zip Android 11 support Ota update ADB Sideload Supported devices: Mi 10T (apollo) Mi 10T PRO (apollopro) Redmi K30S...
  10. Mohan41

Yardım Ekran Sürekli Kapanıp Açılıyor

cihaz 4 aylık yurt dışı dün durup dururken böyle yapmaya başladı sıfırladım güncelleme yaptım ama değişsen bir şey yok acaba sorun donanımsalmı ?
  11. Mohan41

Soru Mi 10T Çift Yönlü Fotoğraf

Mi 10t cihazimda çift yönlü video var ancak çift yönlü fotoğraf secenegi yok Rom 12.5.1 eea
  12. Mohan41

Yardım TWRP internal Storage 0 mb gözüküyor

mi 10t cihazımca ne zaman rom yüklemek istersen sürekli twrp internal storage 0 mb gözüküyor sürekli format data yapmak zorunda kalıyorum yeni sürüm çıktıgı zaman recoveryden flashlamak istediğim zaman tekrar bu sorunla karşılaşıyorum
  13. Mohan41

Soru Mi Turbo Charging Yazısı Kayboldu

Merhaba; Android 10 V12.0.19.0 sürümünü kullanırken orjinal sarj aleti ile şarj edince ekranda Mi Turbo Charging yazısı cıkıyordu ancak; Android 11 V12.1.4.0 sürümüne geçince o yazı kayboldu hızlı sarj yazıyor bu sürümü kullanıpta aynı durumu yaşayan varmı veya sarj etme performasında bi...
  14. Mohan41

Soru Orjinal Xiaomi Yazılı Şeffaf Kılıf

Orjinal Xiaomi Yazılı Şeffaf Kılıf telefonla beraber gelen bu kılıfı nerede bulabilirim internette çok araştırma yaptım ancak bulamadım
  15. Mohan41

Soru Mİ 10T cihazımda band 20 sorgulama

band20 aktifmi değilmi nasıl öğrenebilirim teşekkürler
Üst Alt