moderenadam kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Ekran kararma sorunu

Hocam dediğiniz gibi yaptım 2 gündür otomatik parlaklık olmadan sorunsuz kullanıyorum. Endişe etmem gereken bir durum var mı onu da merak ediyorum. Sonuçta para verip aldığı cihazın sorunlu olmasını kimse istemez.
  2. M

Yardım Ekran kararma sorunu

Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 2 hafta önce vatan bilgisayardan redmi note 12 pro telefon aldım. Telefonda son günlerde, ekran kararma ve yeniden parlak olmasi gibi bir Sorun yaşıyorum. Sürekli olarak ekran parlaklığı bir artıyor bir azalıyor ve bu 1-2 saniye aralıklarla hiç durmadan devam...
  3. M

Rom Redmi Note 10S Endonezya MIUI V14.0.2.0 TKLIDXM İndirme Bağlantıları

bunu nasıl yüklüyorduk rehber falan varsa link atabilirmisiniz
  4. M

MIUI 13 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V13.0.9.0.SKLIDXM İndirme Bağlantıları

Recovery üzerinden yükledim, bu versiyonun fastbootu yok diye biliyorum, root için Fastboot Stock Romundan boot.img alıyorduk. Onu nasıl yapmak gerekiyor M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

MIUI 13 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V13.0.9.0.SKLIDXM İndirme Bağlantıları

Hocam,Recovery üzerinden güncelleme yaptım ve root gitti. Yeniden nasıl rootlayabilirim telefonu?
  6. M

MIUI 13 Miui 13 sonrası karşılaştığınız sorunlar

Merhaba 13 kurduktan sonra alttaki kare, yuvarlak ve üçgen tuşlardan hangisine basarsan basayım "çıkmak için tekrar dokunun" Diye uyarı veriyor ve eskisi gibi tek seferde uygulamadan çıkmıyor. Bunu nasıl iptal ederim. M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Bukadar uzun sürüyor mu yoksa takıldı mı bu
  8. M

Uygulama YouTube Pro v20 | Vanced Alternatif!

Reklam var bunda, nasil kapatabiliriz?
  9. M

Soru Şarjın kopup durması

Ayarlar>ekran>herzaman açık ekran& kilit ekranı Ben ayrıca şarj olurken ekranı açık tut özelliğini de kapattım, onu da: Ayarlar>ek ayarlar>geliştirici seçenekleri>ekranı kilitleme (tik'i kaldırdım) M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

Evet,AOD kapatınca bitti gitti valla, çok teşekkür ederim hocam.
  11. M

Merhaba,son 3 gündür telefonu şarja taktigimda,belirli bir süre geçtikten sonra, sanki şarj kablosunu çıkartıp çıkartıp geri takiyormusum gibi şarj kesilip geri geliyor. Genelde telefonu şarja bağlıyken elime aldığımda oluyor. Bu sorunu neden yaşıyorum ve nasıl düzeltebilirim, bilgisi olan...
  12. M

Mod Redmi Note 10S İçin Twrp Olmadan Magisk (Root) Yükleme

OLDU... Bilgisayarım>görünüm>seçenekler>bilinen dosya uzantılarını gizle tikini kaldırdım tek seferde oldu.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  13. M

ilk sayfadakileri birebir uygulamama rağmen şuan telefonum fastboot moddan çıkmıyor hocam, bu fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img neden hata veriyor acaba bu yüzden olabilir mi?
  14. M

tamamdır hocam,birebir deneyip sonucu yazıcam, teşekkürler.
  15. M

Denedim hocam,fastboot'ta kaldı yine.
Üst Alt