Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba daha önce uzun süre x.iaomi telefonlar kullanım ve telefonlarımın üzerine hevesle oneplus telefon aldım. onplus telefon kullanım sürecimde xiaomi telefonun daha sorunsuz ve iyi olduğuna karar verdim.. öncelikle yazılım konusunda xiaomi de herşeyi yapabiliyorsun, ama oneplus te flash...
Merhaba ben redmi not 10 5G telefon kullanıyorum, kablolu kulaklık konusunda sıkıntım var. telefonumun kulaklık jack girişine evdeki kulaklıkların giriş uçları ince kalıyor ve telefona tam oturmuyor telefonda temassızlık oluyor. bilgisayar kulaklığı taktım tam oturuyor temassızlık olmadan gayet...
Merhaba arkadaşlar. Dünden beri redmi not 11se model telefonuma hangi romu denediysem romu attı . Ama telefon sürekli yeniden başlıyor. doğru romu bulamadım..
Telefonum 8 gb ram olan 5g modeli 64 mp kameralı olanı. Önceden sanırım global redmi 10 un romu vardı oda gitti şimdi hangi siteden hangi...