mmertakk kullanıcısının son içeriği

1. mmertakk

Yardım Üçüncü parti kaynaklardan gelen temalar desteklenmemektedir -1 hatası

Cihazım Xiaomi Mi 9T global rom kullanıyorum miui 12.0.9 temalar uygulamasında bazı temalar için temayı etkinleştirmek istediğimde böyle hata veriyor ayarlardan bölgeyi de değiştirdim ama çare olmadı var mıdır bunun çözümü?
  2. mmertakk

Yardım Sistem Uygulaması APK Yüklenmedi Hatası

Arkadaşlar merhaba. Cihazım Mi 9T, MIUI12 Global sürüm yüklü. Stock rom ve bootloader kapalı. AOD temalarında farklı farklı birçok tema olan cihazlar görüyorum orada burada, biraz araştırdım aodnin ve temalar uygulamasının farklı bir apksını yükleyince sanırım oluyomuş birsürü değişik temalar...
  3. mmertakk

Çözüldü Bootloader kapatmaya çalışırken

Cihazım Mi 9T, Global sürüm ROM kullanıyordum. MIUI 12 Global ROM'u yükledim Bootloader kilidi açtım ama şimdi kapatmak istiyorum. MIUI 11'e geri dönmek istiyorum. Hem biraz MIUI 12'nin takılmalarından hem de Play Store'da "cihaz sertifikalı değil" tabirinden hoşnut olmadım. Sitedeki...
  4. mmertakk

Yardım Mi9T MIUI 11.0.4.0 ve Android 10 Güncellemesi

Arkadaşlar merhaba dün gece uzun zamandır bekledişim bu güncelleme gelince sevindim indirmeyi başlattım internetimden midir yoksa başka bir şey mi bilmiyorum sabaha anca bitti güncelleme. Güncelleme bitince hazırlanıyor gibi bir şey yazdı sonra yeniden başlatın gibi bir şey daha yazdı...
Üst Alt