mmacer kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Poco x7 pro dirençli imei güncelleme yapılır mı?

hocam birde dirençli olduğundan tam emin olmak için(dirençli olup olmadığını) nasıl kontrol edebilirim?
  2. M

hocam 1 ay önce konu açtığımda daha belli değil demiştiniz. Şimdi güncelleyebilirim değil mi anladığıma göre
  3. M

Hocam cihazım brick olur mu? (nvdata hatası gibi) telefoncu güncelleme olmaz demişti.
  4. M

İyi günler poco x7 pro cihazıma 2 ay önce dirençli bir şekilde çift sim imei atıldı. Şu an hyper os 2 sürümündeyim, hyper os 3 güncellersem imei gider mi?
  5. M

Yardım Poco x7 pro Dirençli imei sonrası güncelleme yapılabilir mi?

Tamam hocam aydınlattığınız için teşekkürler.
  6. M

Hocam size birkaç sorum daha var; dirençli imei atıldığında bütün x7 prolara aynı değerde direnç mi atılıyor? Birde anladığım kadarıyla hyper os 3 güncelleme yapmayayım değil mi?(direnç li cihaz) Son olarak forumdaki bazı konuları okudum. Güncelleme yaparsam "Nvdata" diye bir hata veriyormuş...
  7. M

Hocam gittiğim telefoncu Serverların kapalı olduğunu söyledi. (Birde benim cihazıma önce yazılımsal kayıt yapılmıştı başka bir telefoncu da, atılan imei klona düşmüştü.) Güncelleme yapabilir miyim? Forumdaki konuları okuduğumda sıkıntı olmayacağını anladım fakat telefoncu böyle söyleyince pek...
  8. M

İyi geceler. Poco x7 pro cihazıma 2 gün önce direnç ile 2 sime de imei atıldı. İmei yi atan telefoncu güncelleme, sıfırlama vs. yapılamaz dedi fakat hyper os 3 sürümüne geçmek istiyorum. Güncelleme yapsam herhangi bir sorun oluşur mu?
  9. M

Yardım Redmi Note 10s Fastboottan hatası

Cihaza fastboot üzerinden rom atıldı fakat açılış ekranında fastboot ibaresi çıkıyor
Üst Alt