Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler poco x7 pro cihazıma 2 ay önce dirençli bir şekilde çift sim imei atıldı. Şu an hyper os 2 sürümündeyim, hyper os 3 güncellersem imei gider mi?
Hocam size birkaç sorum daha var;
dirençli imei atıldığında bütün x7 prolara aynı değerde direnç mi atılıyor?
Birde anladığım kadarıyla hyper os 3 güncelleme yapmayayım değil mi?(direnç li cihaz)
Son olarak forumdaki bazı konuları okudum. Güncelleme yaparsam "Nvdata" diye bir hata veriyormuş...
Hocam gittiğim telefoncu Serverların kapalı olduğunu söyledi. (Birde benim cihazıma önce yazılımsal kayıt yapılmıştı başka bir telefoncu da, atılan imei klona düşmüştü.) Güncelleme yapabilir miyim? Forumdaki konuları okuduğumda sıkıntı olmayacağını anladım fakat telefoncu böyle söyleyince pek...
İyi geceler. Poco x7 pro cihazıma 2 gün önce direnç ile 2 sime de imei atıldı. İmei yi atan telefoncu güncelleme, sıfırlama vs. yapılamaz dedi fakat hyper os 3 sürümüne geçmek istiyorum. Güncelleme yapsam herhangi bir sorun oluşur mu?