mm33 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Kamera Qr kod sorunu

Kamera ayarlarından Qr kod okumayı aktif ediyorum fakat tekrar'dan çıkıp girdiğimde kendiliğinden kapanmış oluyor var mı çözümünü bilen ?
  2. M

Soru Sizce hala Mi 11 ultra alınır mı

Hali hazırda s22 ultra kullanıyorum geçici kayıt olayı kalktı malum işim dolayısıylada yurt dışına gidip gelemeyeceğim o yüzden mi 11 ultra alıp direnç işlemi ile kullanmayı düsünüyorum sizce ne yapmalıyım ?
  3. M

Soru Endonezya vs Global rom

Cihazı kullanıp 2 romu'da deneyimleyen arkadaşlar var ise hangisini önerir ?
  4. M

Çözüldü Xiaomi 11t karanlık mod tekli uygulamalar görünmeme sorunu

Xiaomi 11t cihazımda tekli uygulamalar görünmüyor sadece amazon uygulaması görünüyor
  5. M

Soru Oneplus 9 pro LE2120 oos12

Yeni güncelleme ile plakalar uçtu LE2125(global) cihazlarda sorun yok iken LE2120(çin)cihazlarda sorun var şuanlık yazılamıyor sizce cihazı satmalı mı yoksa beklemelimiyim ?
  6. M

Çözüldü Poco x3 nfc fastboot rom yüklenmeme sorunu.

Dosya yolu doğru olmasına rağmen yükleme bitmiyor görsel bırakıyorum.
  7. M

Çözüldü Twrp modunda pc'den dosya aktaramamak.

Windows 10 64bit işletim sistemim'de twrp modunda rom dosyası aktaramıyorum cihaz aygıt yöneticisinde gözüküyor fakat dosya aktarma ekranı pc'ye gelmiyorum yardımcı olacak arkdaşlar önerilerinizi bekliyorum. Denediğim yöntemler Usb 2.0 denendi Bütün driverlar tekrar kuruldu Cihaz Fastboot...
  8. M

Soru Aops rom kamera uygulaması önerisi

Poco x3 için stabil bir kamera bulamadım önerilerinizi bekliyorum
  9. M

Soru Aops romlar'da olmazsa olmaz uygulamalarınız

Herkes paylaşırsa fikir alışverişi olmuş olur.
  10. M

Yardım Twrp Rom yüklerkenki Error: 7 hatası

Düzelmesi için ekte'ki hangi yazıları silmem gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
  11. M

Haber Xiaomi miui12'nin sorunlu olduğunu kabul etti.

KAYNAK https://shiftdelete.net/miui-12-guncellemesi-xiaomi-modelleri-icin-tehlike-saciyor
  12. M

Yardım Poco X3 NFC eu rom hakkında

Bl kilidim an itibari ile açıldı ve eu rom düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnun mu ?
  13. M

Rehber Bootloader kilidinin açılma süresini azaltma veya hemen açma

İndir XMT2 Windows Setup exe Programını indirin ve kurulumu tamamlayın.Karşınıza bölge seçim ekranı gelecek ÇİN'i seçin devam edin.Daha sonra karşınıza tekrar cihazınız normal çalışır durumda mı yoksa fastboot'damı diye soracak normal olanı seçin daha sonra program telefonu bulacak alttan...
  14. M

Soru Poco x3 nfc kılıf önerisi

Arkadaşlar kılıf bulamıyorum önerilerinizi bekliyorum
  15. M

Soru Mi note 10 lite'dan poco x3 nfc ye geçmek mantıklı mı ?

Takaslayacagım telefon 0 siz olsanız geçermiydiniz.Benim için önemli olan kameralar.
Üst Alt