mm33 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Desteklenmeyen yazılım hatası

Hallettim redmi note 13 pro plus'tan kurtuldum hocam ciddi sorunlu bir cihaz en son wp açılmıyordu wp alabilmeniz için wp güncel sürümüne sahip olmanız gerekiyor tarzı bir sorun çıktı hattı başka cihaza takıp wp girebiliyordum ama redmi note 13 pro plusta giremiyordum aşırı ilginç bir cihazdı.
  2. M

Tamamdır hocam teşekkürler global romuda deneyeyim olmadı dediğinizi deneyecem. 1722022723 Olmadı dediğiniz yöntemi deniyorum.
  3. M

Rusya denedim endonezya denedim şimdi global deneyecem bakalım ne olacak garip bir sorun ilk defa denk geldi.
  4. M

Ben india rom'daydım fastboot rom kuruyorum tam açılış ekranında desteklenmeyen yazılım yazısı çıkıyor orada kalıyor cihaz bilen biri yardımcı olur umarım ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum fastboot romda.
  5. M

sorunu nasıl çözdünüz ne yaptıysam düzelmedi ?
  6. M

Yardım Kamera Qr kod sorunu

Kamera ayarlarından Qr kod okumayı aktif ediyorum fakat tekrar'dan çıkıp girdiğimde kendiliğinden kapanmış oluyor var mı çözümünü bilen ?
  7. M

Yardım Resmi note 13 pro plus + güncelleme sorunu

Global cihazlarda kendi açılma imkanı oluyor fakat çin olan cihazlarda mümkün değil yurt dışından bağlanıp server ile açıyorlar fiyatlar da bu yüzden yüksek aracı'nın aracısı oluyor normalde 30-40 dolara halledilecek bir işlem.
  8. M

Yardım Fake ROM olan cihazın bootloader kilidini açma

Herhangi bir eksik yanı yok ama hiçbir zaman güncelleme yapamayacağınız bir rom.
  9. M

O kadar değil hocam 60-90 dolar arası yapıyorlar işlemi.
  10. M

Server üzerinden 50-80 dolar arası açıyorlar
  11. M

Çin cihaza sahip olup fake rom yüklü olan arkadaşlar şuan için yaptıracağınız tek işlem server üzerinden bl açtırıp direnç kaydı yaptırmak ve otomatik güncellemeleri kapatmak güncellemeleri sadece twrp yada mi flash ile yapmak zorundasınız yoksa plaka uçar geçmiş olsun ahmet mardin bile...
  12. M

Yardım 13 pro plus hyperos almıyor

Çin cihazlarda mecbur ücretli yapılacak Çin cihazı mecbur server üzerinden açılıyor.
  13. M

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Redmi note 13 pro plus 5g bl açacak var mı ?
  14. M

HyperOS Hyperos 13pro+

Bl kilidi açmak'tan başka şansınız yok.
  15. M

Bl kilidi açmaktan başka çare yok bu cihaz için anladığım kadarıyla direnç bile yapılsa sabit global romda kalmak gerekiyor 2500-3000tl yazık oldu.
Üst Alt