Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hallettim redmi note 13 pro plus'tan kurtuldum hocam ciddi sorunlu bir cihaz en son wp açılmıyordu wp alabilmeniz için wp güncel sürümüne sahip olmanız gerekiyor tarzı bir sorun çıktı hattı başka cihaza takıp wp girebiliyordum ama redmi note 13 pro plusta giremiyordum aşırı ilginç bir cihazdı.
Ben india rom'daydım fastboot rom kuruyorum tam açılış ekranında desteklenmeyen yazılım yazısı çıkıyor orada kalıyor cihaz bilen biri yardımcı olur umarım ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum fastboot romda.
Global cihazlarda kendi açılma imkanı oluyor fakat çin olan cihazlarda mümkün değil yurt dışından bağlanıp server ile açıyorlar fiyatlar da bu yüzden yüksek aracı'nın aracısı oluyor normalde 30-40 dolara halledilecek bir işlem.
Çin cihaza sahip olup fake rom yüklü olan arkadaşlar şuan için yaptıracağınız tek işlem server üzerinden bl açtırıp direnç kaydı yaptırmak ve otomatik güncellemeleri kapatmak güncellemeleri sadece twrp yada mi flash ile yapmak zorundasınız yoksa plaka uçar geçmiş olsun ahmet mardin bile...