Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hali hazırda s22 ultra kullanıyorum geçici kayıt olayı kalktı malum işim dolayısıylada yurt dışına gidip gelemeyeceğim o yüzden mi 11 ultra alıp direnç işlemi ile kullanmayı düsünüyorum sizce ne yapmalıyım ?
Yeni güncelleme ile plakalar uçtu LE2125(global) cihazlarda sorun yok iken LE2120(çin)cihazlarda sorun var şuanlık yazılamıyor sizce cihazı satmalı mı yoksa beklemelimiyim ?
Windows 10 64bit işletim sistemim'de twrp modunda rom dosyası aktaramıyorum cihaz aygıt yöneticisinde gözüküyor fakat dosya aktarma ekranı pc'ye gelmiyorum yardımcı olacak arkdaşlar önerilerinizi bekliyorum.
Denediğim yöntemler
Usb 2.0 denendi
Bütün driverlar tekrar kuruldu
Cihaz Fastboot...
İndir XMT2 Windows Setup exe Programını indirin ve kurulumu tamamlayın.Karşınıza bölge seçim ekranı gelecek ÇİN'i seçin devam edin.Daha sonra karşınıza tekrar cihazınız normal çalışır durumda mı yoksa fastboot'damı diye soracak normal olanı seçin daha sonra program telefonu bulacak alttan...