Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim Tema modu flasladım bişe değişmedi fakat wsm den modellerle hallettim dili İngilizce yapmadan görmüyor ama temaları bu un çözümü var mı
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çoklu pencere note 2 mıuı v7 sürüm 5.8.21 de çalışmıyor bu benim için önemli başka bi versiyonu varmı acaba
Tema fix ve tema para çalışıyor
Şuan güncelleme yapamadım o yüzden sizin verdiğiniz romda geri tuşu çalışıyor bana varsa philz recowery zip dosyası varsa verebilirmisiniz link olarak birde öyle deneyeyim
Philz recowery yükledim ondada güncelleme dosyasında hata verdi ilginiz için teşekkür ederim güncelleme...
Tekrar indirdim olmadı anlamadım
Bişe soracam bu video ve müzikteki online özellikleri kapatabilir miyiz
Güncelleme dosyasını yukledim fakat recowery dan yükleme yapmıyor fail hatası veriyor bilginiz var mı
Teşekkür ederim şimdi tekrar güncelleme yapıp klavye yüklecem geri tuşu için uzun bi süre mıuı deyim inşallah
Arkadaşlar konu forumda olabilir belki ama yanlış olmasın diye konu açtım N7100 için miuı v7 rom var mı yada v6 ikiside varsa hangisini tavsiye edersiniz ayrıca miuı geliştirme seçeneğinin içindeki değişimleri v7 ve v6 için uygulayabiliyormuyuz version farkı sorun yaratır mı en son miuı 5...
Kişiler problemini nasıl gideririz yüklemeye değer mi peki rpm değiştirmek istiyorum miuı çok sevdiğim bi Romdur