mladenbmv kullanıcısının son içeriği

1. M

Satış Mi9t için kılıf

Kapaklı kılıflar kullanılmadı sadece şeffaf desenli olan kullanıldı oda bir kaç gün temiz kılıflar zamanıında aldım fazla olduği ve kullanmadığım için satıyorum.bir tane gri kapaklı bir tane siyah cam aynalı ikiside.şeffaflar birisi köşelerde darbe emici.
  2. M

Yardım Mi9t Miroom kurdum mi ekranından sonra kalıyor!!

dün bende atayım dedim aynı romu atıyor ama açılmıyor yükleme menüsünde kalıyordu farklı farklı romlar attım yine düzelmedi en sonuda full format attım öyle düzeldi tabii dosyaları pc ye taşıdım.
  3. M

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

20 d li koruma camlarından al onlar biraz daha kalın.fiyatlar zaten 20+30 tl arası.ben sadece bir tane kullnadım şu an çinden geleni kullanıyorum 20 dli. şu kılıflardan aldım iki tane tlf güzel sarıyor baskılı kaymıyor elden yanlar şefaf.bir tane yılan desenli bir tanede mavi kaplan aldım...
  4. M

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Ülkemizeden 2 tane aldım cam koruyucu 26 birisi bir ay olmadan ufak tefek köşelerden kırıldı çinden sipariş verdim 20 d olanlarından.parmak izi işim gereği ellerim çoğu zaman makina yağlı şekilde kullanıyorum parmak izinden yana sıkıntı çekmedim.kılıfta kendi kılıfı siyahlı geldi bir tanede...
  5. M

İpucu Parmak izi sensörü kirli hatası ÇÖZÜMÜ

Ben işim gereği cogu zaman ellerimi yagli,ama hic sıkıntı yaşamadım şu ana kadar sadece ıslakken sorun yaşadım.
  6. M

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Kararlı MIUI 10.3.4.0 PFKEUXM Fastboot Rom - Recovery - Ota İndirme Bağlantıları

geçen eu rom atmıştım şimdi Mi room attım ama hala aynı şekilde gözüküyor tlf k 20 pro gözüküyor acaba twrp mi yanlış.
  7. M

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Kararlı MIUI 10.3.4.0 PFKEUXM Fastboot Rom - Recovery - Ota İndirme Bağlantıları

Twrp üzerinden attım.sayfanın en başındaki güncel romu yükledim.xiaomi eu multi.yada wipe yapmayımı unuttup damı yükledim acaba.
  8. M

Kontrol etrim rom atana kadar mi9t proydu.herşey çalışıyor şu an için sıkıntı yok ama zaten bir kaç güne kadar mi room a geçerim.mi5 s minote 7 de genelde mi room kullanıyordum.
  9. M

bende mi9 t pro var bu romu atınca tlf redmi k 20 pro oldu,sıkıntı olurmu band 20 v.s gerçi şehir merkezindeyiz devamlı.
  10. M

mi9 t pro veya diğercihazlara hafıza kartı takılmıyor,twrp den veya başka bir şekilde 128 gb bölümü iki ayrı disk olarak bölen veya kullanan varmı,şundan soruyorum her seferinde rom değiştirdiğimizde bazen istemeyerek tüm sistem ve hafızayı silebiliyoruz işte bu yüzden 128 gb ikiye bölüp sonra...
  11. M

Yardım mi9t pro fastboot ta takılı kaldım.

en sonunda fastboottan çıktı hele şükür.indirdğim fastboot dosya içinde iki sefer sıkışıtrılmış rar vardı onuda rardan çıkarttım yolu kopyala yaptım 2016 mi flash programıyla yazılmı attım en sonunda sorun dosya içinde dosya problemi yüzünden hata alıyormuşum.2018 flash la yazılım atamadım...
  12. M

yolu kopyaladım baştaki şift noktaları sildim hala aynı hata veriyor.
  13. M

wındows 10 kullanıyorum dediğiniz gibi bir yolu kopyala bulamadım.yada benmi atlıyorum.
  14. M

resimler şu şekilde. 1572770826 twrp atılıyor ama fastboot ekranına geçiyor kapanıp açılınca.daha önce mi 5 s ve note 7 de çok rahat oluyordu problem olduğunda çok rahat çözülüyordu bunda neden zor oluyor anlamadım.
Üst Alt