Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cantara amet42 MuvahhidGenc hocam hepinize teşekkür ederim kablo bugün geldi sorun gerçekten kablodaymış şimdi eski halinde telefon hızlı şarj oluyor düzeldi. kabloyu da çok beğendim tekrardan çok teşekkür ederim :)
Hepsiburada da satılan bir kablo var
şu kablo orjinal midir bir bilginiz var mı yani hızlı şarj özelliği bulunur mu orjinal gibi.
http://www.mobilcadde.com/xiaomi-usb-type-c-siyah-data-kablosu-1m-61150
telefonu alalı 4 ay oldu aynı sorun bende de var çok şey denedim ama düzelmedi sadece farklı kablo deneyemedim. ampere ile baktım en fazla 200 mA çekiyor. maksimum 1.5 saate fullenen telefon sabaha kadar durunca anca doluyor
Birde dikkatimi çeken birşey daha var. mesela telefonun şarjı yüzde 80 ise kalan süre 40 dk görünüyor yüzde 90 ise 20 dk görünüyor. bu kadar sürede dolmuyor ama dikkatimi çeken kısım yüzde kaçlık boşluk varsa onun iki katı kalan süre göstermesi
Arkadaşlar merhaba öncelikle. yaklaşık 4 ay önce aldığım mi5 te aslında pek bi sorun yoktu hatta hiç yoktu sadece şarj olurken aşırı ısınıyordu forumlarda ona snapdragon 820 nin genel sorunu denmiş. ama şimdi telefon normalde quick charge 3.0 desteklemesine rağmen orjinal qc3.0 destekleyen şarj...