Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüm yolu yok mu acaba? Ben bu telefonu şarjı daha uzun süre gider ve daha uzun telefon görüşmesi yapabilirim diye aldım. Eğer sürekli kulaklık taşımam gerekecekse bunca para vermek yerine eski telefonumla devam eder yanımda powerbank taşırdım.
Merhabalar. Mi10T Pro telefonumla yaptığım görüşmeler sırasında karşı taraf sesimi alamıyor. Sesim çızırtılı şekilde, kesik kesik ya da sanki telefon çekmeyen bir yerdeymiş gibi kopuk kopuk karşı tarafa gidiyor. Bazen çözüm olması için hoparlöre alarak konuşuyorum bir süre sonra yine aynı...
Merhabalar. Mi10T Pro telefonumla yaptığım görüşmeler sırasında karşı taraf sesimi alamıyor. Sesim çızırtılı şekilde, kesik kesik ya da sanki telefon çekmeyen bir yerdeymiş gibi kopuk kopuk karşı tarafa gidiyor. Bazen çözüm olması için hoparlöre alarak konuşuyorum bir süre sonra yine aynı...