Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu bilgisayara tak. aygıt yöneticisine gir. Telefonunu bul muhtemelen ! İşareti olacak. Sağ klikle sürücüyü güncelleştir. Bilgisayarımdaki sürücülere göz . Mpt cihazına çift tıkla. Artık görüyor. Kolay gelsin.
Arkadaşlar önceden gelen bütün bildirimler durum çubuğunda gösteriliyordu. Mesela WhatsApp tan gelen bildirimin yanında Facebook ve Twitter dan gelen bildirimler de oluyor du. Hepsi yan yana. Ancak şimdi en son hangisi geldiyse sadece onun ikonu görülüyor bildirim çubuğu nu açınca diğerleri...
Mi 6 telefonumda aicp android 10 kullanıyorum. En sevdiğim özelliği wps tuşu aktif olması. Ancak bliss rom da çok guzel olmasına rağmen onda wps tuşu yok. Halbuki bliss de Android 10 tabanlı. Sorum şu ki aicp romun zipinde wps tusu hangi bölümde olur. vendor yada sistem yada başka bir dosyada ...
Başlıktaki Romu kullanıyorum. Telefonu kapatıp açınca saat sıfırlanıyor internete bağlanınca normale dönüyor. Dolayısıyla telefon kapalıyken saat sıfırlandığından alarm zamanında çalmıyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı. Teşekkürler
İyi akşamlar. Bilgisayarların popüler olduğu dönemde aynı bilgisayara farklı iki işletim sistemi kurulabiliyordu. Şimdi ben de tek telefona Android 8 miui 10 ve Android 9 miui11 kurabilirmiyim .Nasıl kurulacağı hakkında bilgisi olan var mı?
Android 8 den pil performansı nedeniyle vazgeçemiyorum...
Miui 10 Android 8 yüklü telefonumun twrp ile full yedeğini alıp Miui 11 Android 9 yükleyip bunun da full yedeğini aldıktan sonra canım istediğinde tekrar 8 e oradan da tekrar 11'e twrp yedekleri ile geçiş yapabilir miyim.