mka.5 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru mi9se alirken nelere dikkat etmeliyim?

arkadaslar yarin telefonu alacagim ins. ozellikle dikkat edilnesi gereken noktalar var midir
  2. M

Rom Mİ 8 Se Masik X 8.3 Sirius

miui 10.3.1 twrp 3.3 sürümü var telefonda. wipe işlemlerinden sonra normal şekilde rom dosyasını kuruyorum. öyle değil mi üstadlar? bootloop falan olmayalım :)
  3. M

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

yeni güvenlik güncellemesiyle ilgili tarih var mıdır ?? umarım sorunlara çare olur
  4. M

Soru A2 Lite Guncel Olarak Yasadigimiz Fakat Kullanima Engel Olmayan Problemler

telefon bir bluetooth cihaza bağlıyken wifi hızının düşmesi, kamera uygulamasından galeriye gitmek çok zor.
  5. M

Yardım Bootloader açıldıktan sonra telefon kafayı yedi

sadece bootloader kilidi açtım. dediklerinizin hiçbirini yapmadım. cevabınıza teşekkürler
  6. M

Yardım Bootloader açıldıktan sonra telefon kafayı yedi

selamlar herkese, telefonun bootloader kilidini kaldırdım. veriler silinmişti. google yedekten yükleme yapıldı her şey sorunsuzdu. galaxy sport saatim var. uygulaması uyumlu değil yazıyor. apk indirdim kurdum. uygulama kapanıyor kurulum olmuyor. fabrika verilerine sıfırlıyorum işe yaramıyor...
Üst Alt