mka.5 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Mi 13 RisingOS (fuxi) A14

ben kullanıyorum. çok güzel bir rom. hyperos saçmalığından kurtuldum. tek kusuru ara sıra bazı uygulamalarda bildirim göndermediği oluyor
  2. M

Yardım Custom Rom sonrası play protect hatası

gapps içindeydi romun hocam
  3. M

Yardım Custom Rom sonrası play protect hatası

mi 13 telefonuma aosp tabanlı rising romunu yükledim. bir sürü modül yükledim, bir türlü play protect hatasını çözemedim. nerede yanlış yapıyorum ??
  4. M

Rom Xiaomi 13 (Fuxi) PaperOs 1.0.7.0 Port Rom

ben de denemeyi düşünüyorum. nfc ödeme vb herhangi bir sorun yok değil mi
  5. M

Rom NezukoOS Rom Android 11

hocam hangi telefona veya telefonlara uyumlu olduğunu da yazabilirseniz iyi olacak. kolay gelsin
  6. M

Yardım Kart ödemesi NFC hatası

akla ilk gelen şey farklı bir rom denemek
  7. M

Rom Xiomi Mi9SE - OneOs Android 11 MIUI 12.6 (21.9.13)

kendi kendime cevap vereeyim :) hayır bu recovery ile rom kurulumu hata verdi. hatasız kurulum için orange fox recovery kullandım. forumdaki yardımlaşma da gerçekten mükemmel seviyede :D
  8. M

Rom Xiomi Mi9SE - OneOs Android 11 MIUI 12.6 (21.9.13)

twrp 3.3.2 ile sorunsuz kurup magisk yükleyebilir miyim?
  9. M

Rom [OFFICIAL]HavocOS 3.3 Grus [10.0]-[20.03.20] Mi 9SE

Üstad bu romu denemek istiyorum. Ama fw dosyasi silinmiş sanirim
  10. M

Yardım Hızlı şarj sorunu

ben de aynı sorunu yaşıyorum. kafasına göre hızlı şarj ediyor bazen etmiyor. sanırım şarj soketi değişecek. 300 lira fiyat aldım bir özel servisten
  11. M

Mod Xiaomi tema uygulamasının çökmesi ve 3.parti sorunlarının çözümü

EU 20.6 miui 12 mi9 se için kullanıyorum, bildirim normal gibi duruyor şu anda. maalesef sizin sürümdeki sorunla ilgili bir fikrim yok
  12. M

bende yazı tipi uygulama simge paketleri vs yüklenmiyordu çöküyordu. onu düzeltti bu modül. yoksa yine çin işi hello kitty temaları duruyor :D
  13. M

çok teşekkürler üstad eu betadaki tema sorunlarını çözdü
  14. M

Yardım Mi 9 SE PC görmüyor şarj oluyor

ben de tüm sürücüleri yüklememe rağmen medya aktarım olarak tanıtamadım bilgisayara. geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı kapatınca bilgisayar tanıdı telefonu. sorun yaşayan arkadaşlar bir de öyle deneyin
  15. M

Recovery [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı

Merhaba telefonum global 11.02 android 10 sürümü bootloader açık bu araçla sorunsuz twrp yükleyip root atabilirim değil mi? Hangi surum magisk yüklemem lazım acaba
Üst Alt