mjromeo kullanıcısının son içeriği

1. mjromeo

Yardım Telefon tamamen kitlendi

Arkadaşlar öncelikle merabalar yardım lazım, sistem başlangıcı hatasını alınca telefona yeni rom kurmayı denedim, normalde mi10 9.6.27 vardı sitedeki mi6 telefon için en son çıkan stabil v11.0.6.0 kurdum. kurulumda sıkıntı olmadı miflash programı yardımıyla temiz kurulum yaptım. Ancak telefon...
  2. mjromeo

Yardım miui9 dan miui8 e nasıl downgrade yaparım?

iyi geceler arkadaşlar, imei repair için mi6 mı downgrade yapmam gerekiyor. şu an miui9 developer rom yüklü. sorularım şunlar: - miui8 stable roma geçersem bootloader yeniden kitlenir mi? ya da developera geçsem? -bir problem yaşanmazsa miui8 yüklüyken imei repair ardından miui9 a geçersem...
  3. mjromeo

Yardım imei kaydı yapmak için pasaport arıyorum

hayırlı geceler arkadaşlar, 2 ya önce aldığım mi6 ya çok uğraşmama rağmen bir türlü kendi imkanlarımla imei repair yapamadım. kaldığım aşama, port açmak için adb den komut yazdığımda aygıt yöneticisinde port driverında ünlem işareti çıkıyor ve bu driver düzgün yüklenemedi hatası çıkıyor...
  4. mjromeo

Yardım Mi6 qualcomm port 910d ünlem işareti

arkadaşlar sıkıntım büyük, aynı problemle ilgili ikinci kez başlık açıyorum ala bir çözüme ulaşamadım. aygıt yöneticisinde diag moduna geçmeye çalışınca resimdeki problem ortaya çıkıyor. ayrıca pc ye telefonu ilk bağladığımda mi6 driver bulundu diyor ancak yine alttaki resimdeki hatayı...
  5. mjromeo

Yardım mi6 port açma problemi acil

bıraktım kardeşim yukarda da yazdım zaten. windowsu sınama moduna aldım diye. ama yine olmadı alternatif çözümlere açığım. bu arada usb kablosunu pc ye her bağladığımda mi6 diye bir güncelleme beliriyor ama başarılı olamadı diyor
  6. mjromeo

Yardım mi6 port açma problemi acil

arkadaşlar şu ana kadar bütün problemlerimi çözdünüz, bunda da yardımcı olursanız sevinirim. telefona port açamıyorum, denetim masasında resimdeki gibi sıkıntı var. piyasadaki tüm driverları denedim. xiaomitools ve miflash programlarından yüklemeyi de denedim, ki zaten yüklü görünüyor. windowsu...
  7. mjromeo

Yardım mi6 boot loader açmak için alternatif tavsiyeler

çok sağolun dostlar, en kısa zamanda rom değiştirip deneyecem
  8. mjromeo

çok teşekkürler, her şey için sağolun
  9. mjromeo

ben sizin forumlarda açtığınız yardım başlıklarından öğrendim, aşağı yukarı nasıl imei tamiri yapılır. açıkçası daha önce yapmadım olur da beceremezsem size telefonu yollasam yapabilir misiniz
  10. mjromeo

hocam çok sağolun, tavsiyelerinize uyup güncelleme falan yapmam. peki legal yoldan pasaport kaydı yapsak yine imei düşme sorunu yaşar mıyım
  11. mjromeo

hocam yardımınız için sağolun, şimdi başta da sorduğum gibi bu romu kurduktan sonra bl kilidini açıp romu değiştirip imei repair yapabilir miyim? yoksa bu romdan mı devam etmem gerekir?
  12. mjromeo

miui 9 global stable rom var hocam, son update yüklü
  13. mjromeo

yok hocam içinde 8 ve 6 olan bir hata tam hatırlamıyorum. bazen de "ağa bağlanıp tekrar deneyin" hatası
  14. mjromeo

merhabalar arkadaşlar, yeni aldığım mi6 ya (yurt dışı) imei repair gerekli. ben legal olmasından yanaydım ama pasaport bulamadım yani mecburi bir durum. imei repair için gerekli ilk adım bl açmak ama daha o adımı geçemedim. normal yol olan mesaj bekleme sistemi tırt, hata mesajı alıyorum...
Üst Alt