MixGames1 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım rootlu telefon, şarj adaptör apk lazım

Hayırlı cumalar herkese, Rootlu telefon kullanan biri, system dosyasında app veya priv app ta bulunan, chargeadapter benzer bir isimli dosya mevcut, onu paylaşabilirmi lütfen.
  2. M

Yardım Cm rom hakkında yardim

İyi geceler Cm ve cm benzeri romlarda density degeri 320 oluyor ama 480 yapilsa dahi gorunum degismiyor. Build dosyasindan baska ayar secenegi varmi veya ayrica yeni bir kod satiri ekleyerek bunu degistirebilirmiyiz
  3. M

Yardım Meizu ekran sorunu

Redmi note 2 kullandim zaten iphone culardan bile fazla priz dibinde oturuyordum ;) yeni modelleri iyidir mutlaka ben biraz geriden geliyorum butceden dolayi :)
  4. M

Tsk, meizu da artik samsung gibi bitmistir birdaha bulasmam :(
  5. M

Daha once m1 note ekrani kirildi simdide mx4 te ekranin 2-3 cm sagdan sola komple dokunmatik algilama sorunu var, yurtdisindan alindi, ekranmi almak gerekiyor veya baska bir cozumu varmi?
  6. M

Yardım Twrp sorunu

İyi forumlar, Telefonu aldigimda yuklu degildi zaten, konu video ne varsa yaptim, beta surumlu stabil surumlu romlarda da olmuyor. Cm12.1 veya flyme rom larini baska nasil yukleyebilirim. İsimlerini update.zip yapincada olmuyor.
  7. M

Yardım usb hatası

Secili zaten 64bitlik leptapla ilgili bir sorun galiba 32 bit lik masa ustune takinca calisiyor.
  8. M

Yardım usb hatası

dosya aktar seçeneği nerden seçiliyor? cihazı görüyor ama sadece şarj oluyor onun dışında birşey yapılmıyor.
  9. M

Yardım usb hatası

iyi forumlar arkadaşlar, usb taktığımda telefon bilgisayarım kısmında görünmüyor, internette aynı sorunlarla ilgili konulara bakıp anlatılanları yaptım ama olmadı. leptap ta sadece C diski var. sorunu nasıl çözebilirim.
  10. M

Satış Umi iron pro takas

Iyi forumlar, Sikildigim icindegisiklik yapmak istiyorum. Iki kilif biri deri biri sert silikon ful kutulu. Dusmeyen imei kayitli. 13/8 kamera. 3gb ram cift kartli, hafiza kartida takilabilir, 4G var. Saf android ara yuzu, gozle sifreleme var ve tuslar ister ekran icerisinde ister ekran disina...
  11. M

Rom Umi marka Port

İyi forumlar, Umi non bazi modellerinde, kendi rom yukleme programinda miui mevcut. İron pro modeli icin, bilgisi ve zamani musait olan biri miui romu port edebilirmi.
  12. M

Yardım Cm12 usb hata ayiklama sorunu

s.a. umi iron pro icin umi nin kendi programiyla cm12 romunu yukledim farkli bir rom daha denemek istedim ancak gelistirici kisminda Usb hata ayiklayici kismi yok!(6-7 kez tiklayip gelistirici kismini actim Telefon Hakkinda kismindan)
  13. M

Yardım Mi4c mi logosunda takili kaldi

Dedigim gibi 32 bit bende var ve rom u cikarmadan acip baktigimda images kismindaki dosyalar aaa.bat seklinde ama cikar yapinca .bat kismi kayboluyor. miflash eski surumleri indirip denedigimdede olmuyor. 64bit te yukleme disinda birsey yapamazmiyiz?
  14. M

laptop ve masaüstü 32bit ikiside :( başka bir yolu yok mu? ayrıca başkabirşey farkettim zip i çıkarmadan içine girip bakınca .bat lı şekilde görünüyor ama cıkarınca hem boyutlar küçülüyor hem de .bat kısmı siliniyor!
  15. M

indirdim mi4c yi ama cıkart yaptıgımda bende sitede belirtilen gibi dosyadan .bat yok. flash_all olanı seçincede dediğim gibi .bat hatası veriyor. 32bit pc olması sorun olurmu. birkaç konuda 62bit olması gerekiyor şeklinde not eklenmiş.
Üst Alt