Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende aynı romda arama yapılmıyor, sizde sorun yokmu?
Uygulama indirip (devinfo) vb. telefon bilgilerine bakabilirmisiniz camellia mediatek modelmi camellian mı?
Cevap için teşekkürler,
Cihaz çin camellia sonu 'c' ile biten model görünüyor uygulama yükleyip bakınca ancak güncelleme kısmından paketi indir yapınca ve telefon hakkında kısmında da camellian rom mevcut! 14.0.5 ID endonezya.
Nasıl imei silinmeden hint sürüme geçebilirim veya telefonu...
bendede mtk mevcut ama güncelleme kısmından mevcut paketi indir dediğimde camellian yazılımını indiriyor, global modelin yazılımı atılmış, imei silinmeden güncelleme kısmından veya farklı şekilde nasıl sürüm değiştirebilrim? arama gelmiyor endonezya olduğu için:(
10 5g camellia çin versiyonu için kullanacaktım ancak linklerdeki dosyolar yok, redmi yazısında açılıp kapanıyor, twrp ve fastboot recovery tuşları tepki vermiyor, sadece 3 tuşda kapalı kalıyor ancak anlık usb git gel yaptığı için işlem yapılamıyor, nasıl düzeltebilirim?
Merhaba, bu belaya bulaştım bende, konu eski ama nasıl bypass tan çıkarttınız?
Konuyu sadece bilgi vermek için açıyorum.
Rom atarken çok sıkıntı yaşayabilirsiniz cihaz bana global romla geldi Xiaomi uygulamaları için Endonezya romuna geçtim ondan sonra globale dönemedim. Öğrendimki Çin...
Hayırlı cumalar herkese,
Rootlu telefon kullanan biri, system dosyasında app veya priv app ta bulunan, chargeadapter benzer bir isimli dosya mevcut, onu paylaşabilirmi lütfen.
İyi geceler
Cm ve cm benzeri romlarda density degeri 320 oluyor ama 480 yapilsa dahi gorunum degismiyor. Build dosyasindan baska ayar secenegi varmi veya ayrica yeni bir kod satiri ekleyerek bunu degistirebilirmiyiz
Redmi note 2 kullandim zaten iphone culardan bile fazla priz dibinde oturuyordum ;) yeni modelleri iyidir mutlaka ben biraz geriden geliyorum butceden dolayi :)
Daha once m1 note ekrani kirildi simdide mx4 te ekranin 2-3 cm sagdan sola komple dokunmatik algilama sorunu var, yurtdisindan alindi, ekranmi almak gerekiyor veya baska bir cozumu varmi?
İyi forumlar,
Telefonu aldigimda yuklu degildi zaten, konu video ne varsa yaptim, beta surumlu stabil surumlu romlarda da olmuyor.
Cm12.1 veya flyme rom larini baska nasil yukleyebilirim. İsimlerini update.zip yapincada olmuyor.
iyi forumlar arkadaşlar,
usb taktığımda telefon bilgisayarım kısmında görünmüyor, internette aynı sorunlarla ilgili konulara bakıp anlatılanları yaptım ama olmadı.
leptap ta sadece C diski var. sorunu nasıl çözebilirim.