miusevmez kullanıcısının son içeriği

1. miusevmez

Yardım Veri kullanım 15239

15239 adlı bilmedigim sistem uygulaması 6,49 gb tuketmis anormal sekilde Bu uygulamayı yöneticiden baktığimda çıkmıyor ne uygulaması bu bilen var mı?
  2. miusevmez

Çözüldü Çin pazarı Hasan Bahar Hk

Facebok çin gurubunda hasan bahardan poco x3 aldım neyse cihaz geldi şarj aleti 30w çıktı kendisine yazdım 33 olması lazım diye olabilir tombala misali gibi bir yanıt aldım :) Neyse öyle de kullanırım dedim birde cihazda kamera da çizik gördüm kendisine yazdım iade yollayın dedi yolladım. Kargo...
  3. miusevmez

Rehber Note 9 Pro Toolkit [Joyeuse]

Toolkit iki ayrı bilgisayarda denenmiştir bir sorun yoktur curtana için uygun değildir. Sizlerin paylaşımına sunmak istiyorum hata varsa bildiriniz . Yapımcı: Salcaki Bu toolkit ile USB sürücülerini yükleme , bağlantınızı test etme, mi kilit açma, twrp /stock recovery yükleme, root yapma ...
  4. miusevmez

Rom Note 9 Pro Pixel Experience Plus [JOYEUSE]

Joyeuse için PixelExperience Plus Bu nedir? Pixel Experience, Google uygulamalarının ve tüm Pixel özelliklerinin (başlatıcı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, bootanimation) dahil olduğu AOSP tabanlı bir ROM'dur. Android 10.0'a dayanıyor Rom Download TWRP Ne çalışıyor? Wifi RIL Mobil...
  5. miusevmez

Rom Note 9 Pro Pixelos ve Lineageos

Arkadaşlar stabil custom rom deneyen oldu mu pixelos,aosp, lineage ? Hindistan cihazları için buldum ancak joyeuse için göremedim.
Üst Alt