Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 8 kullanıyorum bu sorun Android 11 güncellemesi geldiğinden beri var. WhatsApp da mesajları Google Drive a yedeklemeye çalıştığımda fotoğraftaki gibi kalıyor ve ne kadar beklesem de hiç bir ilerleme olmuyor.
Android 11 güncellemesi sonrası bu sorun var ve ne TWRP ne de OrangeFox recovery çalışmıyor (en son sürümleri dahil). TWRP nin güncellenmesini beklemek en iyi çözüm gibi.
Güncellemeyi recovery ile yükleyenler varsa hangi sürümü kullandıklarını yazabilir mi?
MIUI Hellas TWRP adlı modlanmış bir TWRP kullanıyordum sorunsuz çalışıyordu ama bundan önceki gelen güncelleme ( Android 11 MIUI 12.0.1.0 ) sonrası yine şifrelemeyi çözemiyor sanırım, dosyalara ulaşamıyorum...
Tamamen şans işi o zaman ghost screen. Bende de tianma panel Redmi Note 8 var garantisiz henüz bir sıkıntı olmadı ama bu sorun çıkar diye korkmuyor değilim.
Telefonda ağır oyunlar oynuyor musunuz hocam ekran yüksek parlaklık da ısınınca ghost screen oluşma ihtimali çok daha yüksek oluyormuş galiba birde ekranda bir görüntü 10 15 saniye kalınca izi kalıyor mu yoksa daha uzun süre de mi oluşmaya başlıyor ?