miuisiz19 kullanıcısının son içeriği

1. miuisiz19

Rehber Redmi 8A- Magisk ile Root

kardeş helal sana
  2. miuisiz19

Rom Redmi Note 9s rom önerisi

Saf Android kullanmak isterseniz,evolution x rom süper.
  3. miuisiz19

Yardım Redmi note 9s ekran uyku sonrası wifi

yeni sürümde çözüldü
  4. miuisiz19

İnceleme custom romlar ne kadar yeterli

mi 9t serileri efsane nazar değmesin ne yüklersen alır.benim istediğim stabillik ve pil dediğiniz gibi ikisini bi arada bulmak zor.
  5. miuisiz19

mesela dün mi room stabil kurdum herşeyi güzel ama arabada arayüz bağlantısını kuramadı.bugün bide baktım kamera kullanımda görüntü takılmış gibi,mi fit bildirimler düzensiz.(bütün ayarları yaparak denediyor)kısacası çok rom kurdum.biyeri sağlamsa bi yeri sıkıntılı
  6. miuisiz19

Çok yararlı olduğu var ama mutlaka bazı işlevleri kullanmak istesende kullanamıyorsun. 1590752007 sanki rom kurunca yeni telefon almış hissiyatına kapıldığımızdan mı?çektiğimiz.
  7. miuisiz19

arkadaşlar sizlerin düşünceleri bu forum için çok değerli.benim düşüncem custom romlar ne kadar faydalı olsada (benim gibi her yönüyle kullanımda)yetersiz kalıyor.mutlaka bi eksik yönü var.stabil çalışmıyor yine dönüyorum stock roma.bazı modelller (batarya değeri düşük)olanlar için şüphesiz çok...
  8. miuisiz19

Recovery Mi Note 10 Tucana Orange Fox Beta Kurulumu

hocam diğer twrp ye göre artısı var mı? nedir.
  9. miuisiz19

ben twrp üzerinden kurmuştum düzelmişti. evolotıon x romda bi iki ayarla düzeldi.yada olmadı bootloader kilidi açınca 11.0.8 sürümü kökten sıfır kur düzelir.
  10. miuisiz19

Yardım Önemli ... !

şöyle bir değerlendirme yapmak isterim.ne yazık ki kimseyi yargılayamayız.bu site, senin benim gibi insanların kurduğu bi site, buradan bir gelirleri olmadığı için, kendi işlerinden arda kalan zamanlarda bakabiliyorlar.ve boş zamanlarında ancak yazılım çözümleriyle ilgileniyorlar.diğer...
  11. miuisiz19

TWRP üzerinden 11.08 versiyonu kurman gerek yada güncellemeyi beklemen lazım
  12. miuisiz19

MIUI 12 [EU Beta] [20.6.4] Mi Note10/ Mi Note 10 Pro

Hocam kamerada iyileştirmeler var mı.
  13. miuisiz19

Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

işin açığı bakmadım,bakınca yazarım
Üst Alt