Miuimai kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi 13 mü, samsung s23 mü

Merhaba arkadaşlar.Samsung s23 yurtdışı temiz ikinciel 12.000 TL kayıt için 3500 toplam 15.500 ediyor.Xiaomi 13 yurtdışı sıfır 17500 e kadar çin modeli bulunuyor. Kayıt tahmini 1000 TL oda 18.500 hadi 19.000 olsun. Öncelikli olarak küçük ebatlı olması s23 daha cazip geliyor. Oyun oynamıyorum...
  2. M

Yardım Amoled ekran lekesi

Ekranın sağ üst köşesinde siyah nokta var. Bu zamanla büyüme yaparmı? Böyle bi telefon cazip fiyata alınırmı?
  3. M

Sohbet Teşekkürler miuiturkiye ailesi

2 seneye yakın redmi not 9pro,redmi not 10S kullanıcısı olarak Samsung S20 plus modeline geçiş yaptım.Bu zaman zarfında forumda rom,root,yazılım,bilgi paylaşımı,vs epeyce faydalandım.Bilerek veya bilmeyerek bi arkadaşımızı üzdü isek,bizler için araştıran mesaj atan değerli vaktini harcayıp bilgi...
  4. M

Soru Nedir bu MIUI TÜRKİYE FORUMU hastalığı ?

Arkadaşlar ne zaman telefonu açıp nette dolaşsam ilk önce forumu ziyaret ediyorum sonra başka işlere bakıyorum. Telefon değiştirip rom yüklemeyeyim diyorum zaman sonra acaba yeni konu yeni rom varmı diye kendimi tutamıyorum. Sonra tekrar rom yüklüyorum telefonu bozup tekrar yapıyorum.Bu son...
  5. M

Çözüldü Redmi not 10 S IMEI orjinale dönmesi

Cihazımda IMEI repair var.Twrp den format data yes 4 wipe tan sonra crdroid romu yükledim fakat IMEI orjinale dönmüştü.Neyseki full yedek vardı yedeği yükleyince normale döndü. Tekrar endonazya stok romu twrp den yükleyince IMEI orjinale tekrar döndü. Twrp de EFS yedek alma gözükmüyor EFS için...
Üst Alt