miui kullanıcısının son içeriği

1. miui

Rom Mi Note 10 / Pro Resurrection Remix 8.6.6 ( AOSP )

Cevabınız için teşekkür ederim twrp biraz sorunlu galiba restart recovery yapmadan rom dosyasının üzerine dosya flashlamak istediğimde hata vermişti ama sonunda işi çözdüm Allah'a şükür
  2. miui

RROS-Q-8.6.6-20210123-tucana-Unofficial versiyonunu kullanıyorum sizin dediğiniz gibi herşeyi harfiyen uygulamama rağmen boot da kalıyor sürekli, bu versiyondan çok memnunum ama root ile ilgili problemi bir türlü aşamadım malesef 1612866895 Bu arada bir yanlışlık olmasın diğer konu yani 8.6.4...
  3. miui

Günaydın hocalarım resurrection official sitesinden 900 mb civarı 8.6.6 versiyonunu yükledim ve magisk 20.4 yüklediğimde bootloopda kalıyor magisk 21 versiyonunu da ayrıca format atarak denedim sizde de aynı durum var mı nasıl yardımcı olabilirsiniz. İki gündür root atamıyorum cihaza :/
  4. miui

Öncelikle kıymetli yanıtınız için teşekkürlerimi sunarım 23 ocakta en son güncellemesi yayınlanmış bu gece onu yükleyip test edeceğim, dediğim gibi aosp tabanlı romların akıcılığı beni her zaman cezbetmistir pil konusunda beni uzecegini düşünmüyorum, banka uygulamalarında herhangi bir problem...
  5. miui

Hocam masik p kullanıyorum banka uygulamalarını bolca kullanıyorum bu arada sizce beni sonradan pişman edebilecek eksi yönleri var mı uyumsuzluk sorunu yaratabilecek, cyanogen mod zamanından beri aosp romlarını severim amabazen uygulama uyumsuzlukları olur o yüzden karar veremedim hız konusunda...
  6. miui

Yardım Spigen Kılıf

Uzun süre spigen kılıf kullandım eski telefonumda şuanda linkini vereceğim kılıfı kullanıyorum spigen kadar kaliteli tavsiye ederimCase 4U Xiaomi Redmi Note 8 Pro Kılıf Karbon Desenli Sert Fiyatı
Üst Alt