Miui-User-Aze✓ kullanıcısının son içeriği

1. Miui-User-Aze✓

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Anlamadım arkadaşlar bu ne Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Miui-User-Aze✓

İnceleme [ Port ] Redmi Note 4X Miroom MIUI 11

Şimdi ben baktım bende bu rom değil bende miui 11 orjinal baya da iyi parmak izi çalışıyor felan Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Miui-User-Aze✓

MIUI 11 zaten Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Miui-User-Aze✓

Google play de olan çalışıyor orjinal google.llc olan indirdim çalışıyor Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Miui-User-Aze✓

Ben kurdum bunu baya iyi şuan kullanıyorum hiç bir bug yok parmak izi çalışıyor Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Miui-User-Aze✓

Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

Büyük sorumluluk büyük kafa ister benim vaktim yok telefoncuda çalışıyorum :) Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Miui-User-Aze✓

MIUI 11 Redmi Note 4X Minovo Rom 9.9.26 [ Android 7/ MIUI 11 ]

Kardeş ben miui11 eu kullandım geç şarj oluyordu bu nasıl sarj oluyor Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Miui-User-Aze✓

Soru Güzel Magisk Modülleri Önerirmisiniz

Android 9 için Magisk Modülleri Önere bilir misiniz yt vanced var Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Miui-User-Aze✓

Araçlar Xposed Modülleri Önerileri

Merheba Arkadaşlar Android 9 İçin Xposed/Magisk Modülleri Önerirmisiniz Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Miui-User-Aze✓

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Note4x miui11 port Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Miui-User-Aze✓

Soru Redmi Note 4x Miui11 Parmak İzi Sorunu

Selam herkese Miui 11 kurdum parmak izi çalışmıyor nasıl fix yaparım Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Miui-User-Aze✓

MIUI 11 Miui11 Port Redmi Note 4x pie

Sekko Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Miui-User-Aze✓

https://sourceforge.net/projects/miui-ports.whats-new.p/files/mido/xiaomi.eu/beta/Xiaomi.eu11_9.9.26_mido_By_Whats New.zip/download Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Miui-User-Aze✓

Hep başıma geliyor:D tekrar kopyalayıp atıyorum Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Miui-User-Aze✓

Redmi Note 4x pie https://sourceforge.net/projects/mi...mi.eu11_9.9.26_mido_By_Whats New.zip/download Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt