miui rom bakan kişi kullanıcısının son içeriği

1. miui rom bakan kişi

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı cumartesiler
  2. miui rom bakan kişi

Yardım Redmi 4X Pixel Experience ROM Linki lazım

pili değiştir ve sakın %100'e kadar şarj etme, 4000mah pilden 3916mah'ye düştü!
  3. miui rom bakan kişi

Yardım 76 derece işlemci sıcaklığına ulaşan Redmi 4X hakkında yardım

Lityum İon pilinizin mAh'si azalmıştır. O yüzden %100'e kadar SAKIN şarj etmeyin (%80 iyidir). En iyisi pili değiştir :)
  4. miui rom bakan kişi

Yardım Redmi note 4x Mido (twrp)

google usb driver kurmadın da ondan mi unlocktan telefon fastboot driver kur
  5. miui rom bakan kişi

Yardım İmzadan başka bir yer var mı?

Merhaba, imzam en fazla 2 satır olacağı için başka bir yere yazıyı girmek istiyorum.
  6. miui rom bakan kişi

Yardım Note 6 Pro'ya Linux kurulur mu?

postmarketos var note 6 pro için
  7. miui rom bakan kişi

Yardım Mi Unlock BL kilidi açılmış bir hesapta o hesabın Mi unlock status'a eklenmesini istiyor

Merhabalar, ben Redmi Note 10 pro kilidini açmıştım. Ve aynı hesaptayım ama yine eklenmesini istiyor. Couldn't get info sorununu %20'de çıkarıp %50'de geri taktım ve çözdüm. Ama... Hesabı 2 yıl önce ekledim. Nasıl çözebilirim?
  8. miui rom bakan kişi

Sohbet Redmi Telefonumu Sattım

Redmi note 6 prom var ve hala satmadım
  9. miui rom bakan kişi

Sohbet Müzik Köşesi - Güne Bir Şarkı Bırak

bu aslında gerçek bir şarkı
  10. miui rom bakan kişi

Sohbet Telefonumu geri aldım....

Telefonumu kaybettikten 1 ay sonra geri aldım... oysa koltuğumun gerisindeymiş :D Redmi Note 6 Pro artık pili çok kötü.... (1 saatte %0 olacakmış)
  11. miui rom bakan kişi

Rom HUAWEİ ASCEND G301 E ROM VE UYGULAMALAR

Hocam bootloader içerisinde var mı? benim cihaz bootloader brickli
  12. miui rom bakan kişi

Sohbet Sohbet köşesi

ROM'lar, ROM'lar, ROM'lar. Artık ROM'lar sıkıcı olmaya başladı bile. Kendi ROM'umu yapmak istiyorum ama telefonum kayıp :,) Rom: BlissROMs Derpfest LineageOS (tabanlı) Project Elixir Matrixxx Syberia OS PixelOS PPUI PixelDust PixysOS Bildiğim herhangi rom vs. vs... kombinasyonu olacak.
  13. miui rom bakan kişi

Rom Evolution X 8.9 (UQ1A)

Sahibinden olan tarafı, 2024 ve sonraki yıllar için geçerlidir. Bu mesaj atıldığında 2024'tü.
  14. miui rom bakan kişi

Rom Evolution X 8.9 (UQ1A)

İlk önce bootloader kilidini açmalısınız. Eğer cihazın bootloader kilidi açıksa bu adımı atlayabilirsiniz. (Benimki zaten bl kildi açık ve rom yükledim, gayet iyi ama sıcak yapıyor.) Bütün rehberleri okuyun, eğer cihazınız brickli ise. Cihaz brick'i fix: Redmi Note 6 Pro (Dediğim gibi, bütün...
  15. miui rom bakan kişi

Sohbet Sohbet köşesi

Canım sıkıldı ve bir ROM konusu açmak istiyorum.
Üst Alt