miui playet kullanıcısının son içeriği

1. miui playet

Yardım Recovery silinmiş ve Telefon bilgisayarda gözükmüyor.

Arrow OS yüklü olan telefonumda Orange Fox yükküydü fakat silinmiş şu an recovery'ye giremiyorum. Tekrar yüklemek istiyorum ama bilgisayar telefonu görmüyor. Burada sıkıntı pc değil çünkü bütün portlar çalışıyor ama telefon gözükmüyor. Ne yapmam konusunda fikir verirseniz çok mutlu olurum. Sent...
  2. miui playet

Soru En stabil AOSP Rom hangisi?

Merhaba şu an Oxygen OS kullanıyorum fakat stabilite konusunda çok kötü. Sürekli kapanmalar, kasmalar... artık tak etti ondan dolayı romu değiştireceğim. Stabil Android 10 Aosp rom önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sürekli rom değiştirmeye vaktim yok ondan dolayı en güvendiğinizi...
  3. miui playet

Soru Gcam 7.x veya 8.x sürümü kullanan var mı

Herkese merhaba gcam 6.x sürümü kullanıyorum ve hiç memnun değilim fotoğrafı çektikten sonrs çok uzun süre işliyor veya göstermiyor yeni gcam kullananlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. miui playet

Yardım Dokunmatik sorunu

Merhaba herkese. Cihazım Redmi 5 plus ve rom olarak da PE 10 stabil kullanıyorum. Son zamanlarda ekranda dokunmatik sıkıntısı yaşıyorum. Bazen hiç basmıyor bazen ise 2-3 kez basıyor. Bu romu uzun zamandır kullanıyorum sıkıntı neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Redmi 5 Plus cihazımdan...
  5. miui playet

Soru Mi band 4'ten Mi band 5'e geçilir mi?

İki ürünü de deneyimleyenler yorum yaparsa çok sevinirim. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. miui playet

Soru Haylou ls05'e mi band yazılımı yükelenebilir mi?

Merhaba herkese şuan Haylou ls05 kullanıyorum. Saat çok güzel tasarım bakımından fakat yazılım konusunda eksiği var acaba bu saate mi band yazılımı yüklemek mümkün mü?
  7. miui playet

Çözüldü Telefonu ilk günkü hale getirmek

herkese merhaba PE10 rom kullanıyorum ve magisk 20.0 yüklü telefonu nasıl ilk günkü hale getirebilirim. Twrp rom root ve diğer herşeyi nasıl sıfırlarım Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
  8. miui playet

Soru Android 10 7.x GCAM önerisi var mı?

Arkadaşlar merhaba PE 10 stabil kullanıyorum. ve 5-6 ay önce 7.x sürüm bir Gcam bumuştum adeta mükemmeldi,aşırı hızlıyıdı falan çok hoşuma gitmişti.Rom değiştirirken o gcam'i kaybettim bir daha da bulamadım. Önceden foruma atmıştım bir konu başlığı altında linki ama link artık çalışmıyor.Uzun...
  9. miui playet

Diğer Asus AC 750 modemi router olarak nasıl kullanılır

Merhabalar uzun bir aradan sonra superonline'dan Millenicom'a geçtim. Ama superonline'da olduğu gibi bizim evin arka odalarında fazla çekmiyor. Kullanmadığım Ac750 modemim var bunu nasıl router olarak kullanabilirim? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. miui playet

Sohbet Bilgisayarcı arkadaşlar bakabilir mi?

Merhabalar, benim eski bir laptopım var ve işlemcisinin üzerine termal pad konuyor. Düzgün fakat çok pahalı olmayan termal pad nereden alabilirim?(internet üzerinden) Baktıklarım bana güven vermedi. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. miui playet

Yardım TWRP açılmıyor

Merhaba arkadaşlar Dün akşam telefonuma PE10 stabil romunu indirip kurdum. Kurarken magisk 20.4'ü flaşlamamıştım. Neyse kurulumu bitirdim,yedeklemelerimi yükledim. Sonra rootu kurmak için telefonu kapatıp ses açma + güç tuşuna mi yazısı gelene kadar bastım, Mi yazısı geldi fakat sonra google...
  12. miui playet

Soru Bu dosyaları silebilir miyim?

Öncelikle 3.22 gb olan dosyayı. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. miui playet

Gcam Miui 11 ile uyumlu 7.x sürüm Gcam var mı?

Biliyorsanız lütfen link paylaşmayı unutmayın. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. miui playet

Haber Apple'ın açigini buldu aldigi ödül şaşırttı

Maalesef medya çok yanlış aktardı durumu çocuk ile birlikte. IOS 13 betada öyle bir özellik yok. Bırakın IOS 13'ü IOS 7'de bile yok. Çocuğun bulduğu şey aslında bir yazım yanlışı. Telefon ile konuşurken video çekilmiyor sebebide mikrofonun arama için kullanılıyor olması. Kaynak: Redmi 5 Plus...
  15. miui playet

Yardım R5+ için gcam ?

Hocam bende de aynı şey oldu. Şuan bende apk yüklü fakat foruma atamıyorum dosya büyük olduğu için ne yapabilirim sizinle paylaşmak için. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt