miui playet kullanıcısının son içeriği

1. miui playet

Yardım Recovery silinmiş ve Telefon bilgisayarda gözükmüyor.

Hocam kablo, usb girişi vs. her şey sağlam. Hata ayıklama açık ama gözükmüyor Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. miui playet

Yardım Recovery silinmiş ve Telefon bilgisayarda gözükmüyor.

Arrow OS yüklü olan telefonumda Orange Fox yükküydü fakat silinmiş şu an recovery'ye giremiyorum. Tekrar yüklemek istiyorum ama bilgisayar telefonu görmüyor. Burada sıkıntı pc değil çünkü bütün portlar çalışıyor ama telefon gözükmüyor. Ne yapmam konusunda fikir verirseniz çok mutlu olurum. Sent...
  3. miui playet

Soru En stabil AOSP Rom hangisi?

hocam kurulum için bir rehber var mı acaba? Sent from my HD1901 using Tapatalk
  4. miui playet

Soru En stabil AOSP Rom hangisi?

Merhaba şu an Oxygen OS kullanıyorum fakat stabilite konusunda çok kötü. Sürekli kapanmalar, kasmalar... artık tak etti ondan dolayı romu değiştireceğim. Stabil Android 10 Aosp rom önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sürekli rom değiştirmeye vaktim yok ondan dolayı en güvendiğinizi...
  5. miui playet

Rom [Port][Q] R5+ MIUI 12.5 EU Beta 21.1.10

haqanguven bey merhaba paintyourandroid telegram kanalında size bir çok suçlama yöneltilmiş durumda gördünüz mü? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. miui playet

Rom Redmi 5 Plus için en stabil eu rom nedir ?

Hocam deneyimlerini paylaşır mısın biraz. Özellikle akıcılık ve pil konusuna değinirsen sevinirim Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. miui playet

Soru Redmi 5 Plus ROM Önerisi

Hocam ben de aynı senin gibiyim. Nasıl memnun musun geçtiğin romdan? Bir de hangi roma geçtin? Paylaşırsan sevinirim. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. miui playet

Soru Gcam 7.x veya 8.x sürümü kullanan var mı

Çok teşekkürler hocam Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. miui playet

Soru Gcam 7.x veya 8.x sürümü kullanan var mı

Herkese merhaba gcam 6.x sürümü kullanıyorum ve hiç memnun değilim fotoğrafı çektikten sonrs çok uzun süre işliyor veya göstermiyor yeni gcam kullananlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. miui playet

Yardım Dokunmatik sorunu

Merhaba herkese. Cihazım Redmi 5 plus ve rom olarak da PE 10 stabil kullanıyorum. Son zamanlarda ekranda dokunmatik sıkıntısı yaşıyorum. Bazen hiç basmıyor bazen ise 2-3 kez basıyor. Bu romu uzun zamandır kullanıyorum sıkıntı neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Redmi 5 Plus cihazımdan...
  11. miui playet

Soru Mi band 4'ten Mi band 5'e geçilir mi?

mi band 4'te kaç spor modu var Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. miui playet

Soru Mi band 4'ten Mi band 5'e geçilir mi?

İki ürünü de deneyimleyenler yorum yaparsa çok sevinirim. Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. miui playet

Soru Haylou ls05'e mi band yazılımı yükelenebilir mi?

Hocam videolardan bakabilirsiniz fikir edinmek açısından. Bildirimlerde biraz sıkıntı var discord,protonmail,twitch'te sıkıntı yaşıyorum. Onun dışında sadece 5 adet farklı tema var. Ayrıca yazılım daha smooth yapılabilir bence. Artı olarak da tasarımı çok güzel bence. Adım sayma nabız ölçme...
  14. miui playet

biliyorum hocam ama dedim acaba rom gibi yükleyebilir miyim. Saatin potansiyeli var ama maalesef güncelleme gelmiyor[emoji24][emoji24] Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. miui playet

Çöp olmasının sebebi nedir Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt