Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arrow OS yüklü olan telefonumda Orange Fox yükküydü fakat silinmiş şu an recovery'ye giremiyorum. Tekrar yüklemek istiyorum ama bilgisayar telefonu görmüyor. Burada sıkıntı pc değil çünkü bütün portlar çalışıyor ama telefon gözükmüyor. Ne yapmam konusunda fikir verirseniz çok mutlu olurum.
Sent...
Merhaba şu an Oxygen OS kullanıyorum fakat stabilite konusunda çok kötü. Sürekli kapanmalar, kasmalar... artık tak etti ondan dolayı romu değiştireceğim. Stabil Android 10 Aosp rom önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sürekli rom değiştirmeye vaktim yok ondan dolayı en güvendiğinizi...
haqanguven bey merhaba paintyourandroid telegram kanalında size bir çok suçlama yöneltilmiş durumda gördünüz mü?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam deneyimlerini paylaşır mısın biraz. Özellikle akıcılık ve pil konusuna değinirsen sevinirim
Hocam ben de aynı senin gibiyim. Nasıl memnun musun geçtiğin romdan? Bir de hangi roma geçtin? Paylaşırsan sevinirim.
Herkese merhaba gcam 6.x sürümü kullanıyorum ve hiç memnun değilim fotoğrafı çektikten sonrs çok uzun süre işliyor veya göstermiyor yeni gcam kullananlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim
Merhaba herkese. Cihazım Redmi 5 plus ve rom olarak da PE 10 stabil kullanıyorum.
Son zamanlarda ekranda dokunmatik sıkıntısı yaşıyorum. Bazen hiç basmıyor bazen ise 2-3 kez basıyor. Bu romu uzun zamandır kullanıyorum sıkıntı neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Redmi 5 Plus cihazımdan...
Hocam videolardan bakabilirsiniz fikir edinmek açısından. Bildirimlerde biraz sıkıntı var discord,protonmail,twitch'te sıkıntı yaşıyorum. Onun dışında sadece 5 adet farklı tema var. Ayrıca yazılım daha smooth yapılabilir bence. Artı olarak da tasarımı çok güzel bence. Adım sayma nabız ölçme...
biliyorum hocam ama dedim acaba rom gibi yükleyebilir miyim. Saatin potansiyeli var ama maalesef güncelleme gelmiyor[emoji24][emoji24]