mitzenn kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Note 12 Pro 4G

Arkadaşlar merhaba Redmi Note 12 Pro 4G kullanıyorum telefonumda bir sıkıntı var. Sıkıntı şu biri beni aradığında veya ben birini aradığımda karşı tarafın sesini duyabiliyorum fakat karşı taraf benim sesimi duyamıyor. Bu sorunun çözümünü çok aradım ama net bir cevap alamadım. Son çare rom...
  2. M

Yardım Redmi Note 12 Pro 4G Android 14 güncellemesini alıcak mı?

Telefon android 14 alacak mı acaba? Şu an hali hazırda hyperos 1.0.2.0 sürümündeyim fakat telefon android 13.
  3. M

Yardım Telefon çağrısında karşı taraf sesimi alamıyor.

Telefon Redmi Note 12 Pro 4G telefonla beni aradıklarında karşı taraf sesimi alamıyor. Mikrofonumda sıkıntı yok ben onları tekrar aradığımda sesimi duyabiliyorlar (bazen). Telefon Google'nin çağrı uygulamasını kullanıyor. Uygulamayı sıfırladım düzelmedi. Telefonu da sıfırladım yine düzelmedi...
  4. M

Yardım Redmi Note 12 Pro 4G Android 14 Alacak Mı?

Redmi note 12 pro 4g Android 14 alacak mı?
  5. M

Çözüldü Yazılım Güncellemesi

Babamla aynı anda aynı yerden Redmi Note 12 Pro telefon aldık babamın telefonunun MIUI sürümünün benimkinden farklı oldupunu gördüm telefon güncel olmasına rağmen ayrıca android güvenlik güncellemesi benimkinden 1 ay öndeydi neden böyle birşey olur çözümü var mıdır? Ayrıca babamın telefonunun...
Üst Alt