mitux kullanıcısının son içeriği

1. mitux

Uygulama Vanilla Launcher ÇIKTI! (Özelleştirilebilir Pixel)

Uygulamanın kaynak kodları GitHub'da veya benzeri bir platformda mevcutsa linkini atabilir misiniz? İncelemek isterim.
  2. mitux

Rehber Mi A1 Android 9.0'dan (Pie) Android 8.1'e (Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi

Eline sağlık Anıl, oldukça yararlı bir çalışma olmuş Yes~~ Telegram: @mia1turkiye Xiaomi Mİ A1 Türkiye Kullanıcı Grubu Facebook: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  3. mitux

Rom [9.0] Xiaomi Mi A1 Lineage OS 16.0

Korkmanızı gerektirecek hiçbir şey yok, custom romların tamamı açık kaynak kodludur ve arka planda nelerin döndüğü o kodlardan anlaşılabilir. Ayrıca LineageOS dünya çapında milyonlarca kişinin kullandığı, ve aslında stok roma kıyasla güvenliği artıran bir romdur. Kısaca gönül rahatlığıyla custom...
  4. mitux

Rom [DURDURULDU][9.0]crDroid Pie

crDroid'in geliştirilmesi cihazımız için durdurulduğundan Lineage kurmanızı öneririm. 1558806014 Konudaki Magisk sürümünü özellikle güncellemiyorum çünkü daha yeni Magisk sürümlerinde stok kamera uygulaması çalışmıyor. Telegram: @mia1turkiye Xiaomi Mİ A1 Türkiye Kullanıcı Grubu Facebook...
  5. mitux

Çözüldü Mobil Veri Kapalıyken TL Gidiyor

Geliştirici seçeneklerinde bir ayar var, belki onu yapmanız sorunu çözer: Geliştirici seçeneklerini açmak için Ayarlar -> Telefon hakkında bölümünde "Derleme numarası" seçeneğini bulun ve üzerine 7-8 kez dokunun. Şifre sorarsa girin. Ardından Ayarlar -> Sistem bölümünde Geliştirici seçeneklerini...
  6. mitux

Çözüldü yardımm

Öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim. Eğer bu aşamada telefonu eski haline döndermek istiyorsanız, yarenersonmez hocam tarafından hazırlanmış olan şu rehberi takip edebilirsiniz: Rehber - Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi Eğer farklı bir ROM kurmak istiyorsanız, stok ROM kurduktan sonra...
  7. mitux

Haber A1 Aylık Güncellemeler (2019 Nisan ve Sonrası)

Sonunda şu güncelleme ekranını Türkçeye çevirebilmiş olmaları sevindirici, şebeke sıkıntısı çeken arkadaşlar için herhangi bir gelişme var mı peki? Telegram: @mia1turkiye Xiaomi Mİ A1 Türkiye Kullanıcı Grubu Facebook: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  8. mitux

Mi A1 cihazımda hem Lineage OS hem de crDroid kullandım, kasma sorununu crDroid'de hiç yaşamadığımı söyleyeyim. TWRP üzerinden Wipe -> Dalvik/ART Cache yapıp yeniden başlatmayı deneyin, belki düzelir. Şebeke sorunu hakkında ise herhangi bir sıkıntı yaşamadığım için maalesef yardımcı...
  9. mitux

Evet haberim var, ama linkler hala çalıştığı için konuyu güncelleme gereği duymamıştım. Yine de ben güncelleyeyim en iyisi konuyu. Telegram: @mia1turkiye Xiaomi Mİ A1 Türkiye Kullanıcı Grubu Facebook: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  10. mitux

Konu güncellenmiştir. Format Data'da hata alınca TWRP'yi yeniden başlatıp denemek işe yarar, ama her kurulum aşamasından sonra yeniden başlatmak sisteminizi kullanılamaz hale getirebilir. Bazı wipe işlemlerini yaparak, fakat yine de verilerinizi kaybetmeden romu kurabilirsiniz. Fakat bu işlem...
  11. mitux

İpucu Mi A1 için 4.9 Kernel Üzerine Stock Kamera Yükleme

Ellerinize sağlık Yes~~ Telegram: @mia1turkiye Xiaomi Mİ A1 Türkiye Kullanıcı Grubu Facebook: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  12. mitux

Rom Mi A1 için [9.0] Resurrection Remix v7.0.1 Kurulumu

Güzel çalışma tebrikler Telegram: @mia1turkiye Xiaomi Mİ A1 Türkiye Kullanıcı Grubu Facebook: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  13. mitux

Diğer Değerli Yöneticilerimizi Oylayın!!

Çok zor bir seçim oldu fakat geç de olsa, oyumu Mi A1 konusunda bize her türlü desteği sağlayan yarenersonmez hocama verdim. Telegram: @mia1turkiye Xiaomi Mİ A1 Türkiye Kullanıcı Grubu Facebook: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  14. mitux

Rom Xiaomi Mi A1 [ROM] BlissRoms [Pie] 9.0.0 [Stable]

Rom bayağıdır güncellenmiyor, XDA konusu da kapatılmış. Romu beğenmiştim bayağı, neden böyle oldu hocam :S Telegram: @mia1turkiye Xiaomi Mİ A1 Türkiye Kullanıcı Grubu Facebook: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
  15. mitux

Evet, kurulum aşamalarını eksiksiz olarak takip ettiğiniz takdirde sorunsuz bir şekilde kurulacaktır. Telegram: @mia1turkiye Xiaomi Mİ A1 Türkiye Kullanıcı Grubu Facebook: Facebook'a Giriş Yap | Facebook
Üst Alt