Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bunuda denedim ama unlock tool cihazı kesinlikle görmüyor...
1547315681
Yetkili hesap ile dahi yapamayanlar var bu durumu, ingilizcemin yettiği ve translate lerin yardımıyla öğrendiğim kadarıyla yurt dışı forumlarındanda baktığım üzere
Hocam yaklaşık 4 kere falan rom attım en sonunda twrp yaptiktan sonra ki atarken lock yapmışım.
Evet cihaz açılıyor ve Android açılma ekranında cant be installed hatası geliyor..
Öncelikle cümleten merhaba,
1 haftadır uğraştığım fakat sonuç alamadığım sorunum için yardımlarınızı bekliyorum üstadlarım.
Mi max 3 cihazımı Çin stabil versiyon yurt dışı olarak satın almıştım. BL kilidini kaldırdıktan sonra boş bir vaktimde global sürüme geçtim. Buraya kadar hiç bir sorun...
üstad anladığım kadarıyla ilk önce win 64 yapmam gerekli. sonrasında ise 900E den 9008 e geçmek için ne yapmam gerekiyor. Çok fazla denedim tekrar tekrar bağladım fakat hep 900e de çıkıyor.
Arkadaşlar merhaba. Çok çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Mi max cihazımı BL kilidini açarken bir şekilde açılmaz hale getirdim. Açma tuşuna bastığımda sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor. Biraz araştırma yaptıktan sonra edl kablo ile rom atınca düzeldigini öğrendim. Buna istinaden sipariş ettim...