Mitkobonbata09 kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Kardeş valla çözmem lazım ya bu sorunu hocamıza naisl ulasabiliriz kaç günde hallolur paralimi?
  2. M

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Valla bende şebeke sorunu veya IMEI ile ilgili herhangi bir sorun olmadi şahsen benim direncim sağlam denilebilir sıfırlasim kaç kere güncelleme yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı ama bunda çıktı bende anlamadım bakalım yeni rom çıkarsa deniyecez 1769761867 Yetkili hesap dediğiniz nasıl oluyor kendi...
  3. M

Reis sen anlayan birisine benziyorsun valla ben pek bilmiyorum bendede full aynı sıkıntı yaşandı herşeyi yaptım ama guncelleyemedim redmi note 13 pro+ benimde direnç kayıtlı burada soracağım soru şu biz neyi beklicez detaylı bilgi verirmisin benim cihazım global uygulmaada fake rom olaeak...
  4. M

Kardeşim öncelikle merhaba bende 1 aydır aynı sorunu alıyorum yemin ederimki bizim hatalarimiz aynı cihazda aynı seninle bende aynısını yaptım ve böyle bi hata olusmustu eğer recovery ile wipe data ile sifirlarsan sıkıntı olmaz cihaz kendine gelir ama gene hyperos 2.0.9 olarak gelir bende öyle...
Üst Alt