MithrilVI kullanıcısının son içeriği

1. MithrilVI

Yardım Mi 9 SE'de Kullandığınız En İyi Miui Sürümü ?

Arkadaşlar cihazda kullandığınız size ve kullanımınıza göre size en iyi gelen miui sürümü hangisi ? Niçin kullandığınız miui sürümü ve niçin tercih ettiğinizi de belirtirseniz sevinirim.
  2. MithrilVI

Yardım Mi 9 SE instagram vb. uyg. bildirim gelmiyor.

Başlıkta belirttigim gibi instagrama girmedin dm mesajlar gelmiyor, aynısı sahibinden gibi uygulamalardanda mesaj bildirimleri gelmiyor. Uyg. ici ayarlara baktım herşey acık telefon uyg ayarlarına baktım bildirimler acık uyg ön bellegini temizledim, uyg kaldırıp kurdum yine aynı. Bu sorun nasıl...
  3. MithrilVI

Soru Mi 9 SE band 20 olayı çözüldü mü ?

Çözüldü ise sorun nasıl çözülüyor veya yardımcı olabilecek yapabilecek var mı ?
  4. MithrilVI

Yardım 24Hr Dynamic Wallpaper Nasil Yukluyebilirim ?

Miui 10 ve 11 de kullandigim wallpaperi miui12 ile kalkti tekrar yuklemek istiyorum yardimci olabilirmisiniz ?
  5. MithrilVI

Yardım Miui 11'de ki 24hr Dynamic Wallpaperi Nasıl Yüklüyebilirim.

Miui 11'de sevdiğim her zaman kullandığım canlı duvar kağıdı miui 12 update ile silinmiş tekrar yükleme yolu varmıdır ?
  6. MithrilVI

Yardım Kamera Konum Kaydetmiyor.

Telefonu sifirlamadan once mobil veri, wifi acik oldugunda fotograf cektigimde konum kaydediyordu. Şimdi illaki konum acık olunca konumu kaydediyor. Kameranin konum erişimine izin verdim.
  7. MithrilVI

Soru 24 Saat Dinamik Duvar Kağıdı

Android 10 ile beraber karanlık modda 24 saat dinamik duvar kağıdı her zaman gece durumunda kalıyor. Daha önceki sürümde ki gibi 24 saat döngüsünde değildir. Eskisi gibi 24 saat döngüsü için ekstra birşeyler yapmak mı gerekiyor ?
  8. MithrilVI

Yardım Miui 11.0.6 dan Miui10a Dönmek İstiyorum

İyi günler, Miui 11.0.6 dan telefonu ilk aldigimda ki surume 10.2.9'a sürümüne geri dönmek istiyorum. anti rollback işleminden geçirirdikten sonra 10.2.9 sürümünü MiFlash ile telefona yüklesem ime isilinir mi sorun olur yaşar mıyım ? Android sistemi cok şarj yiyor ekran süresi baya düşük kısaca...
  9. MithrilVI

Yardım Instagram Bildirim Sorunu

Arkadaşlar instagram bildirim sesi ve her zaman açık ekranda mesaj geldiğinde simge çıkmıyor.
  10. MithrilVI

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Neden bende de madalya olmasın ki :)
  11. MithrilVI

Soru Yurtdişi alinan Mi 9 imei atilabiliyor mu?

İstanbul da yaşamıyorum :(
  12. MithrilVI

Biraz da estetik acidan bakiyorum 9t nin tasarimini begenmiyorum arka kapagi bana lg yi hatirlatiyor :) o yuzden hic almak istemiyorum. ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. MithrilVI

Hocam bi arkadasim atilmiyo dedi o yuzden tedirgin oldum telefonu alacagim ayyildiz iletisimden almami önerirmisiniz. ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. MithrilVI

Baslikta da belirttigim gibi yurtdişi alinan Mi 9 imei atilabiliyor mu? ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. MithrilVI

Soru Mi 9 SE Hangi Satıcıdan Almamı Önerirsiniz ?

Hocam mi9'a imei atiliyor degil mi ?
Üst Alt