MITHRIL kullanıcısının son içeriği

1. MITHRIL

Yardım Telefonum kendiliğinden basıyor red mi note 8 pro

"Ghost Touch" problemi gibi gözüküyor. Forumda arama yerine "ghost touch" yazarak açılan konuları incelemenizi tavsiye ederim. İyi forumlar.
  2. MITHRIL

Soru Ram Kullanımı

Boştaki ram miktarı / toplam ram miktarı. Arka plana birkaç uygulama açarak yeniden bakabilirsin.
  3. MITHRIL

Soru Yeni Telefon Önerilerinizi Bekliyorum

Garantisiz Mi9T Pro alın. Sizi yaklaşık 4 5 sene rahat götürür. Onun haricinde fiyat olarak diğer telefonlara para vermek anlamsız kalır bana göre. İyi forumlar.
  4. MITHRIL

Yardım Mi 9t instagram sorunu

Sorunu bitmez telefonsa satın hocam, harcadığınız enerjiye değmez. Forumda daha önce onlarca konu açıldı Instagram hakkında. Onları inceleyin hatayı görürsünüz.
  5. MITHRIL

Yardım Mi9 Instagram story

Kullanıcıların %90'ının atladığı nokta IOS işletim sisteminin kullanıcılara sunduğu resim ve video formatını bilmemeleri. Bknz; Fotoğraflar için HEIF (Yüksek Verimli Görüntü Dosya Biçimi) Videolar için HEVC (Yüksek Verimli Video Kodlaması); H.265 Androidde çekilen resim ve videoların formatı...
  6. MITHRIL

Soru Mi9T Pro Hakkında

Fiyat ne istiyorsun?
  7. MITHRIL

Soru Mi9T Pro Hakkında

K20 Pro'dan uzak dur. Band desteği yok. Türkiyede kırsal yerlerde adam akıllı çekmez, bazen şehir içinde bile sıkıntı yaşarsın. Mi9t Pro bulursan direk al. İşinin ehli birisine imei attırt. Olmadı bozuk, kullanmadığın bir telefonun imesini ver daha garanti olur. Ondan sonra işlemleri twrpden...
  8. MITHRIL

Satış Xbox One S

Xbox One S - 1 TB 1 senelik garantisi mevcut. Kutu, fatura her şeyi var. 2 adet kol mevcut. Extra aldığım 1 adet kol, satın aldığım üyelik ve yaklaşık 1.800₺lik dijital oyunlarla birlikte verilecektir. Oyunlar: Assassins Creed- Black Flag (53 ₺) Assassins Creed- Unity (140₺) Assassins...
  9. MITHRIL

Sohbet Film/Dizi Önerisi

Sex Education
  10. MITHRIL

Soru Mi 9T Uygulamalarda Video İzlerken Yakınlaştırma

UC Browser indir. Herhangi bir film, video her nereyi kullanıyorsan oraya gir. Ekranı büyült. Sağ alt köşede 3 nokta var, tıkla. Daha sonra çıkan sekmede aşağıda "Play with" var. Tıkla. Senden uygulama seçmeni isteyecek. Örnek olarak Gom Player seçtim ben. Gom Player ile aç Gördüğün...
  11. MITHRIL

Soru Mi 9T Uygulamalarda Video İzlerken Yakınlaştırma

Yapamazsın. Destekleyen uygulamalarda yapabilirsin anca. İyi forumlar.
  12. MITHRIL

Yardım Mi9t ekran çizilmesi

Ekran çiziği gideren spreydir, kremdir vs. var. Alıp bir dene dostum. Belki işine yarar. Kötü olmuş, sırf çizik için 1k üzeri para verilmez. Alternatiflere bak olmazsa da git ekran koruyucu taktır belli olmaz çizik sanırım.
  13. MITHRIL

Yardım twrp yükledim anlamsız yazılar çıkıyor dosyaları göremiyorum

Cihazın ekran kilitlerini kaldırın ve tekrar deneyin.
  14. MITHRIL

Sohbet MIUI Türkiye ile Motto Time :)

Bu zekasız yapıyorsa, bende yaparım. Hayat mottom, vazgeçemiyorum.
  15. MITHRIL

Soru Telefona Kaplama Almak İstiyorum (Önerir misiniz?)

Kılıfından kılıfına değişir. Telefoncuya bir kılıf denemeye girdim, telefona taktım, zar zor girdi. Çıkardığımda kılıfı telefonun üst taraflarını komple çizmişim. Yani bu sana bağlı, kılıfın sertliği vs. ona göre kendine yol çizersin.
Üst Alt