Misterbaku kullanıcısının son içeriği

1. M

HyperOS Xiaomi Redmi K60/ F5 Pro XiaomiEu Android HyperOS

Merhaba su an cihazimda global hyperos kurulu ve bootloaderde kapali durumda pc den kura bilirmiyim bu rom dosyasin?
  2. M

Yardım Magisk surum degisme

Aynen movzu magisk hide yardimci olsana sana zahmet.bide zygisk aktiv edince riru calismiyor
  3. M

23.0 daha hosuma gidiyor
  4. M

Islemi soyle yapmam gerek bence 24.3 versiyonu magiskin icinden magiski kaldir diyip silmem gerek komple sonra 23.0 zip dosyasin twrpden install yapmam yeterli degilmi?
  5. M

23.0 surumunun android 12 de calisip calismadigina sen bile emin degilsin
  6. M

Magisk 24.3den nasil done bilirim 23.0 kardesim?
  7. M

Magiskin icinden magiski kaldir yapip 23.0zip olarak twrpden install yapayim?23.0 surumu android 12 de calisiyormu?
  8. M

Arkadaslar merhaba cihazim poco f3 kurulu rom Miui Sr android 12.magisk 24.3 surumu kurulu nasil 23.0 a done bilirim?
  9. M

Rom Poco F3 - XiaomiEu MIUI 13 Android 12 Haftalık Beta

Son zamanlarda Miui Sr ve Vietsub rom var aklimda Miui Sr romda Vietsub tabanli bir rom oldugu icin en mantiklisi Vietsub.bu romlarda ne zamana kadar guncelleme alir sorun orda
  10. M

Mod SystemRW Modülü

Ben xda formunda okuyarak manuel olarak kurdum system rw zip dosyasinin icindeki dosyayi(/data/local/tmp) icine aktardim islem bu kadar
  11. M

Kardes merhaba eu gunluk beta rom nasil?
  12. M

Arkadasim fastboot dosyasin bana recovery yapip aticak oyle kurucam twrpden
  13. M

Bilgisayar olmadigi icin dosyalarim kaybolsun istemiyorum zaten rom dosyasinin icinde update var
  14. M

Kardes selam bende eu beta android 11 kurulu bu yeni versiyonu direk uzerine format atmadan kura bilirmiyim?
  15. M

Rom MIUI 13 [China Stabil]

Eu gunluk romu varya onu diyorum
Üst Alt