Misterbaku kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Magisk surum degisme

Arkadaslar merhaba cihazim poco f3 kurulu rom Miui Sr android 12.magisk 24.3 surumu kurulu nasil 23.0 a done bilirim?
  2. M

Soru EU beta rom

Selam arkadaslar suan cihazimda EU beta android 11 romu kurulu internetde arasdirdim guncelleme gelmis android 12 versiyonu.bilmek istiyorum android 12 versiyona guncellersem eski twrp ve magisk gidermi?
  3. M

Yardım Poco F3 guncelleme

Selam herkese suan cihazimda eu beta android 11 romu kurulu yeni versiyon gelmis eu beta android 12.cmd komutuyla fastbootdan kursam sorun olurmu eski twrp ve magisk gidermi?
  4. M

Yardım Miui Optimizasyon

Merhaba arkadaslar Miui optimizasyonu kapatmam gerekiyormu?yani kapatirsam artisi ve eksi yonleri nelerdir?bi zahmet yardim ederseniz sevinirim
  5. M

Yardım Poco F3

Arkadaslar merhaba cihazim Poco F3 yeni rom kurmak istiyorum hangi romu onerirsiniz?
  6. M

Yardım MI10T hangi romu onerirsini

Merhaba cihazim MI10T su an EU beta kullaniyorum PixelPlus roma gecmek istiyorum sizin oneriniz nedir
  7. M

Sohbet MI10 T Öneriler

Arkadaslar merhaba mi10t aldim bugun ne gibi onerileriniz var?
  8. M

Yardım Yardim edin acil

Arkadaslar merhaba cihazim mi10 aklimda samsung note 10+ ve ya one+8 sizce hangisi?oyun oynayan biriyim samsung note 10+ ekrani hosuma gidiyor one+8de saf androidli akiciligi
  9. M

Yardım Twrp kayboluyor

Arkadaslar merhaba cihaz mi10 eu beta 20.10.12 kullaniyorum twrp bende cihazi restart yaptikdan sonra kayboluyor bide magisk kurdukdan sonra pubg lite oyundan atiyor beni ne yapmam lazim??
  10. M

Yardım Eu beta

arkadaslar cihazim mi10 eu beta kurdum ama 3cu parti uygulamalari kuramiyorum mesela system launcheri guncellemek istiyorum apk formatinda indirdim ama kurunca hata veriyor
  11. M

Yardım Mi10 Cin romu kurmak

Arkadaslar merhaba mi 10 cihazima Cin romu kurmak istiyorum kursam root felan yapmak sorun olurmu ve ya ne gibi sorunlar yasarim?
  12. M

Yardım Mi10

Iyi aksamlar arkadaslar yeni cihaz aldim Mi 10 hangi romu kurmami onerirsiniz?
Üst Alt