Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. İki gün önce YouTube a güncelleme geldi ve güncellemeden sonra ana sayfada abonelikler butonuna bastığımda görmem gereken abonesi olduğum kanalları yuvarlak şekilde kaydırarak görmem gerekirken göremiyorum artık. Başka hesapla girdiğimde gözüküyor. Güncellemeleri kaldırdım yine aynı...
Selamlar. Sürekli genel olarak kullanımda ve oyunlarda ekran hassasiyeti düşüp duruyor. Çok yüksek bir tepki süresi var ekranın ancak abartmıyorum 30 saniye yüksek 30 saniye düşük hep. Belki yazılımsaldır diye eski yeni bir kaç global MIUI versiyonu denedim fastboot ile yükleyip, sorun...
X3 pro kullanıyorum ve yüklü rom 13.0.4 global. Geçen hafta 12.5.9 kurduğumda otadan 13.0.5 güncellemesi gelmişti. İki gün önce 13.0.4 kurdu bir arkadaş adb ile, şuan 13.0.5 güncellemesi gözükmüyor. Acaba güncelleme geri mi çekildi yoksa arkadaşın adb ile kurduğu rom kurma yöntemi mi sorun...
Öncelikle şunu diyeyim forumun eskisi gibi olmaması üzücü. Yani son dönemdeki konular altında zar zor bir ya da iki yorum görüyorum. Konu açıyorum cevap yazan moderatör bile olsa dönüş yapmıyor falan. Neyse dediğim gibi üzücü yani.
X3 pro kullanıyorum orjinal airpods ve yeni aldığım başka bir...
Merhabalar 1 buçuk aydır x3 pro kullanıyorum. MIUI 13.0.4 global yüklüydü hep. Oyunlarda ısınma oluyor epey. Tabi ki yaz sıcağını hesaba katıyorum o ayrı. Tüm oyuna odaklandıracak makro ayarları yaptım, denedim. Sürekli dokunma hassasiyeti düşüyor. Oyunda çok kötü etki ediyor bu. Emin değilim...
Önceki cihazlarımda hiç sorun olmuyordu x3 pro aldım wild riftte ms hep 160 sabit. Ne yaptıysam nedenini bulamadım. Kesinlikle bağlantımda vs bir sorun yok. Başka hiç bir oyunda böyle bir sorun olmuyor. Android 12 güncel sürüm yüklü. Yani sürümle mi alakalı ya da bilmediğim bir ayar mı var...
Eski cihazım X3 nfc idi wifi da sorun yaşamıyordum hiç. X3 pro ya geçtim sürekli internet aşırı kötü oluyor. Mesela oyunlarda 20 saniyede bir 999 MS e fırlıyor ya da MS sürekli yüksek kalıyor. MIUI 13 yüklü. İkinci el almıştım. Bilmediğim bir ayar mi var acaba wifi ile ilgili ?
Merhaba arkadaşlar. 8 gün önce telefoncu bootloader başvurusunda bulundu. Bugün başka bir yerden baktım aşağıdaki hatayı verdi. Hatanın noldugunu bilen ve ne yapmam konusunda yönlendirecek var mı acaba ? Teşekkürler şimdiden.
Not : daha önce iki farklı telefonda 2 kez aynı mi hesabıyla...
Selamlar. İkinci el x3 pro aldım. Yurtdışı bootlader kapalı ve herhangi bir IMEI işlemi yapılmadı. Herşeyi orijinal duruyor. Aldığım kişi yaklaşık 4 aydır kullandığını söylemişti. Ancak sim 1 e mi 2 ye mi taktı ya da ikisinide kullandı mi bilmiyor. Emin olduğumuz tek şey 4 ay civarı kullandığı...
Aylardır bu sorunu yaşıyorum. Cihaz yurtdışı IMEI atıldı. Turkcell hattım ve kırsal sayılmayacak ilçe merkezine yakınım. 4g de sürekli bağlantı kopuyor. Uygulamalarda ya da oyunlarda internet rezalet derecede kötü olmamakla birlikte direk kopuyor. 3g ye alıp oyuna girdiğimde bağlantı daha iyi...
Hızlıca konuya giriyorum ve sizi de yormamak adına tüm denemelerini yazıyorum (sonra kendini beğenmiş gibi konuştuğumu sanmayın)
Cod mobile oynuyorum. Her ama her şeyi denedim ve sonuçta bir arkadaş sayesinde CY kerneli buldum. Oyunu Max ayarlarda bile kasmadan oynuyorum bu kernel sayesinde...
Selamlar. X3 NFC cihaz Turkcell hattım ve MIUIMind 12.0.11 romundayim. Daha önce kullandığım stock romlarda volte ve vowifi simgeleri hep gözüküyordu sağ üstteki ekranda. Başka custom romlarda kullandım ve hep volte gözüküyordu. Neyse bu romu kurdum 5 dakika falan gözüktü sonra kayboldu...
Selamlar. Burada bir konuda paylaşılan razer Os 12.0.7 adlı romu indirip kurdum. MIUI tabanlı. Gayet iyi hoş ama romda magisk kuruluydu. Yani direk rootlu olarak mı kuruluyor bilemedim. Uninstall.zip flashladim rootu kaldırmak için. Ama hiç kurmadım magisk apksi ana menüde vardı tıklayıp...
12.0.9 eu dayım. Custom kernelle kullanıyorum. Cod mobile oynuyorum sonunda zerre kadar kasmadan oynuyorum x3 NFC de. Stock romdayken ms sorunu yoktu hiç. Euya geçtim oyunda ms 200lere çıkıyor sürekli. Mükemmel performans olarak tam istediğimi alıyorum ama bu Ms sorunu resmen deliye çevirdi...
Selamlar. ArcaneOs 4.0 (Jinx) kurdum rom fişek gibi sorunsuz ancak dosya yöneticisi ve ZArchiver uygulamasına girdiğimde mesela telegram documents içeriği gözükmüyor. İndirdiğim hiç bir şeyi farklı dosya yöneticileri denememe rağmen bir klasörde bulamıyorum. Lütfen yardım romu çok sevdim...