Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler not 11pro 5g cihazımın Data kısmına hiçbir şey yazamıyorum bu konuda dataya ulaşabileceğimiz Bir dosya yöneticisi veya bir yolu varmıdır yardımlarınızı bekliyorum
Pip (pencere içinde pencere veya resim içinde resim) uygulamasını mesajlar uygulamasında kullanamıyorum mesaj geldiğinde bildirimlerden aşağı çekince direk mesaj uygulama sayfasını açıyor ama ikinci alanda bu sorun Yok
Arkadaşlar bu olay canımı çok sıkmaya başladı 25 gün olmasına rağmen 0 aldığım telefonun garantisi hala görünmüyor böyle bir durumla karşı karşıya kalan sadece benmiyim telefon mi Türkiye garantili
Tamda üzerine bastınız mi garantili olduğu için kvk, genpa ve evofone bakıyormuş lakin asıl sorun evraklar olmasına rağmen hiçbiri de biz bakmıyoruz diyor
Bende Xiaomi Türkiye garantili diye aldım ama garantisi hiçbir yerde görünmüyor bir sıkıntı olduğunda kimi muhatap alacağım sorun orda
Birde satın aldığım yerle görüştüğümde ımaı kaydının servis sistemine geç düştüğünü söylüyor ne kadar doğrudur bilmiyorum
1560928659
Teşekkürler ama öyle bir...
Arkadaşlar 15.06.2019 tarihinde xiaomi redmi not 7 4/64 cihazımı mi Türkiye garantili diye aldım ımaı btk da kayıtlı kutu içeriğinde de hem mi hem genpa evrakları mevcut fakat şu anda telefonumun garantisi hiç bir yerde görünmüyor cihazı sıfır adıma faturalı aldım başına böyle bir şey gelen...
Sizin dediğiniz entegrelerin üzerine termal macun ve bant tarzı birşey yapıştırılmış onları temizledim 24 saat oldu kapanmadi önceden günde en az 1 kez kesin kapanıyordu
Dün akşam Ana kartı komle söktüm ve çiplerin üzerine macun ve bant şeklinde birşey sürülmüş onları temizledim bugün bu saate kadar kapanmadi inşallah kapanmazda bu işlemi bataryayi değiştirirken yaptılar sanırım aynı sorunu olanlar Bir kontrol etsin isterse