mirzay06 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi not 11 pro 5g Data klasörüne erişim

İyi günler not 11pro 5g cihazımın Data kısmına hiçbir şey yazamıyorum bu konuda dataya ulaşabileceğimiz Bir dosya yöneticisi veya bir yolu varmıdır yardımlarınızı bekliyorum
  2. M

Yardım Mesajlar da Pip (resim içinde resim) sorunu

Pip (pencere içinde pencere veya resim içinde resim) uygulamasını mesajlar uygulamasında kullanamıyorum mesaj geldiğinde bildirimlerden aşağı çekince direk mesaj uygulama sayfasını açıyor ama ikinci alanda bu sorun Yok
  3. M

Yardım Redmi note 7 garanti sorunu

Arkadaşlar bu olay canımı çok sıkmaya başladı 25 gün olmasına rağmen 0 aldığım telefonun garantisi hala görünmüyor böyle bir durumla karşı karşıya kalan sadece benmiyim telefon mi Türkiye garantili
  4. M

Arkadaşlar böyle bir şey başına gelen ve çözülen kimse yokmu
  5. M

bu garanti olayında sonradan sisteme girme gibi bir durum varmı?
  6. M

Tamda üzerine bastınız mi garantili olduğu için kvk, genpa ve evofone bakıyormuş lakin asıl sorun evraklar olmasına rağmen hiçbiri de biz bakmıyoruz diyor
  7. M

Bende Xiaomi Türkiye garantili diye aldım ama garantisi hiçbir yerde görünmüyor bir sıkıntı olduğunda kimi muhatap alacağım sorun orda Birde satın aldığım yerle görüştüğümde ımaı kaydının servis sistemine geç düştüğünü söylüyor ne kadar doğrudur bilmiyorum 1560928659 Teşekkürler ama öyle bir...
  8. M

üstadım dediğiniz yerdende sorguladım bizzat gidip sordum ama bizim garantimizde değil diyor
  9. M

Arkadaşlar 15.06.2019 tarihinde xiaomi redmi not 7 4/64 cihazımı mi Türkiye garantili diye aldım ımaı btk da kayıtlı kutu içeriğinde de hem mi hem genpa evrakları mevcut fakat şu anda telefonumun garantisi hiç bir yerde görünmüyor cihazı sıfır adıma faturalı aldım başına böyle bir şey gelen...
  10. M

Yardım Tel kapaniyor bataryayı cikartip takinca ancak aciliyor.

Sizin dediğiniz entegrelerin üzerine termal macun ve bant tarzı birşey yapıştırılmış onları temizledim 24 saat oldu kapanmadi önceden günde en az 1 kez kesin kapanıyordu
  11. M

Dün akşam Ana kartı komle söktüm ve çiplerin üzerine macun ve bant şeklinde birşey sürülmüş onları temizledim bugün bu saate kadar kapanmadi inşallah kapanmazda bu işlemi bataryayi değiştirirken yaptılar sanırım aynı sorunu olanlar Bir kontrol etsin isterse
  12. M

ben bataryayı cıkarıp takınca açılıyor hergün bir sefer kapanıyor
  13. M

bu sorunun bir çözümü yok sanırım
  14. M

aynen bataryayı çıkarıp takınca aynı şarjda açılıyor bu bende son zamanlarda olmaya başladı iki yıllık telefon
  15. M

aynı sorun mi5 te bendede oldu batarya %25 lerde iken komple kapanıyor ne şarj oluyor nede açılıyor siz bir çözüm bulabildinizmi?
Üst Alt