Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıfırladığım için içindeki hesap gitti muhtemelen o hesabıma ait telefon numarasıda şuan kapalı kod gelmiyor, telefoncuya versem yapabilir mi?
1761723161
şuan bootloader kilidi kilitlendi nasıl yapıcam
ne yaptım ne ettiysem açılmıyor hepsi güncellemeden sonra oldu şimdi rom atmayı deniyorum onda da hata veriyor
1761578770
yanlışlıkla rom yüklerken bootladeri kapatmışım şuan napabilirim
telefonumu güncelledikten sonra açılmadı telefoncuya götürdüm galiba rom attı falan daha sonra telefon kapandı bir daha açılmadı cihaz yurt dışı güncellediğim sürüm miui 13.0.10 du mi flashtool ile rom attım fakat ekran açılınca sistem ui responding hatası veriyor ve telefon açılmıyor main...
Cihazım Redmi Note 10 pro max imei atılmış durumda bi kaç yıl önce, her neyse iki gün önce netflixten bir şeyler izlerken bir anda ses gitti müziğe girdim müzik açılmıyor videolar youtube instagram açılmıyor kameraya girince direkt atıyor ses kaydetmeye giriyorum başka bir uygulamanın...