Mirayii kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım 1gb üstü bişey inmiyor!!!!

İnternet hızı düşük olduğundan kaynaklı bir sorun sanırım. Bende tatildeyken başıma geldi ama şimdi kolayca indirebiliyorum. Nasıl çözüldüğünü anlamadım. Cep tele reset attığimda düzelmedi uyarayım sizi.
  2. M

Soru RN7 kamera cami cizigi

Bende bugun farkettim alt kamerada çizik olduğunu gözlemledim ama sorun yapacak boyutta değil. Serviste değiştirilebilme şansı olup olmadığını bilen var mı? Bunun olmasını önlemek için hem kılıf hemde koruyucu cam almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz var mı?
  3. M

Verileri silip güncellemeleri de kaldırdım ama yine de aynı hatayı veriyor. Ama bir daha deneyeceğim belki güncellemeleri tam kaldıramadim.
  4. M

Herhangi bir ağ üzerinden seceneği işaretli yapiyorum indirmeleri ama yinede olmuyor
  5. M

İlk play store dan indirdim olmadi sonra apk olarak indirdim o da olmadi. Ama bu oyunu daha önce yüklemiştim ve oynanabiliyordu. Sildikten sonra tekrar yuklemek istedim simdi yuklenmiyor. Play storeda da ek dosya indiriliyor diye gosterip indirmiyor.
  6. M

Bende bu sorunu 3 gündür yaşıyorum. 2 gb lik Onmyoji arena yı indiremedim apk olarak indirip çalıştırınca da beni hemen atıyor Bunun çözümü var mı?
Üst Alt