mintr kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Ben o şekilde açtırdım kardeşim, Aynı gün içerisinde pcye bağlanıp başvuru yapıyor 15 gün sonrada kilidi açmak için pcye bağlanıp hemen kilidi açıyor. Kesin Açılıyor
  2. M

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Direnç işlemi var ve bu gibi durumlarda Direnç gitmez. Direnç dediğimiz cihaz anakartı üzerinde RSA koruması sağlayan bir direnç, RSA koruması sağlayan direnç başka bir direnç ile değiştirildiği için dirençli cihaz deniliyor.
  3. M

1. Cihaz üzerinde Fake Rom yüklü olduğundan güncelleme alamıyorsunuz. 2. Cihaz Çin Cihazı olduğundan hesap doğrulaması yapmadan başvuru yapamazsınız doğrulama için çin telefon numarası lazım o da vatandaşı olmadan satın alamazsınız kiralama yapan yerler var ama güven olmaz... Size en sağlam ve...
  4. M

Arkadaşlar Ben kendim yaptırdığım yöntemi yazdım. https://ncunlock.com/product/xiaomi-account-china/ sitesinden çin cihazları için bootloader açma kısmına gireceksiniz. Telefon modelinize göre 20 USD ücreti çıkıyor. Onun ödemesini yapıp tekegramdan "NC Phone - NCUNLOCK.COM" kişisine mesaj...
  5. M

Yardım Rom Öneri Yardım

Baktım ama redmi 9 için rom yok
  6. M

Yardım Rom Öneri Yardım

Miflash ile kurulum yapmak için hangisini indirmem gerek
  7. M

Yardım Rom Öneri Yardım

Bu modele uygun onerebileceginiz eu rom gibi stabil çalışan rom varmıdır?
  8. M

Yardım Rom Öneri Yardım

Merhaba arkadaşlar, Cihazım M2004J19C: Redmi 9 China. 1. Eu rom gibi rootsuz 3. Şahıs temalarını kullabilecegim bir rom varmı Yoksa 2. Endonezya romunu tavsiye edermisiniz, ederseniz twrp kullanmadan miflash ile kurabilecegim Endonezya rom bağlantısı verirseniz sevinirim
Üst Alt