mink110 kullanıcısının son içeriği

1. mink110

Yardım Temalar, oturumun süresi doldu

Miui global 12.5.11 mi 10t pro rootlu cihazımda temalar mağazadan tema indirip uygulamak istediğimde oturumun süresi doldu tekrar oturum açınız gibisinden bir hata veriyor. Nasıl düzeltilir?
  2. mink110

Rom K20 & MI 9T EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.2.0 PFJEUXM İndirme bağlantısı

Format data ve tum wipe lari yap temiz olsun Eu11 stabilden geçtim açıkçası hiç gereği yokmuş, aynısı.
  3. mink110

Sohbet Instagram'da asla bir iPhone kalitesinde fotoğraf paylaşamıcak oluşumuz

İnstaAero yu kullanıyorum zaten, bahsettiginiz ayar var fakat hiç bir işe yaramadığını düşünüyorum. Sadece bir ayar olarak duruyor orda
  4. mink110

Sohbet Instagram'da asla bir iPhone kalitesinde fotoğraf paylaşamıcak oluşumuz

İster 10 farklı kamera lensi sırala arkaya ,ister 100 megapiksele çıkar kamerayı hatta GCam ile destekle.. Ne yazık ki bir iPhone 8 ve üzeri herhangi bir modelin verdiği görüntüyü vermiyor bizim en üst modellerin kameraları. Ve bunun yanında İnstagram sanki Android e düşmanmış gibi kaliteyi...
  5. mink110

Tema Hareketli Simge Arşivi

Yeni bir sey keşfetmiş oldum şef eline sağlık
  6. mink110

Yardım Mc Donalds uygulaması root engeli

Tüm banka uygulamalarini kullanabiliyorken mc donaldsi kullanamamak çok saçma. Ki yıllardır rootlu kullanıyorum cihazı ilk defa dün mc donaldstan böyle bir engel yedim. Rootu kaldırmak da çare olmadı..
  7. mink110

Bunu da denedim ama seçtiğim fırsatı kullan diyorum orda hata veriyor bu sefer. Kullandirtmiyor herhangi bir fırsatı.
  8. mink110

Mc Donalds uygulaması bı süredir root sebebi ile kullanılamaz oldu. Magisk hide yaptım olmadi, magiski kaldırdım uygulama açıldı fakat fırsatları kullanmama izin vermedi. 12 liraya soğan halkalı köfte burger menü yiyemez olduk
  9. mink110

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bir madalya da burdan isterim
  10. mink110

Çözüldü Hangi Romu Tavsiye Edersiniz?

RevOs. Pil ve Hız bakımından en iyisi.
  11. mink110

Rom Revolution OS - MiUI

Dostlar son sürümde wifi ve sinyal ikonları sol tarafa alınmış. Bunları sağa almanın bir yöntemi yok mu?
  12. mink110

Rom Mi5 Pixel Experience Rom [AOSP] [8.1]-[9.0] [Gemini]

Mi 9t de pop up kamera ile alakalı ciddi bir problemi var romun. Kamera açık iken bazen pop up mekanizması bozulmuş gibi bir kapanma sesi çıkarıyor fakat kapanmıyor. Aynı soruna bir başka aosp olan Evox rom da da denk gelmişti başka birisi. Harika bir rom fakat bu sorun pop up mekanizmasını...
  13. mink110

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

malesef bunla da olmuyordu. ama ben şu sonu fw ile biten dosyanın ne yapılacagını cözemedim.
  14. mink110

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Farklı model band 4 ler mi kullaniyoruz anlamadim ki bi gruba geliyor bi gruba gelmiyor :) 1568960568 İşin saçma yanı yazılımı manuel atıyoruz onda niye hata veriyor
Üst Alt