MiMaster kullanıcısının son içeriği

1. MiMaster

Soru redmi s2 ye gelen miui 11 64bit yoksa 32bit?

arkadaslar redmi s2 icin gelen miui 11 stabile guncellemesi arm yoka arm64? 32bit veya 64bit
  2. MiMaster

Yardım Redmi s2/y2 Miui 11 Yükleyenler

Arkadaslar Lutfen Redmi s2/y2 Miui 11 64 bit mi Yoksa 32 bit mi? (arm veya arm64)h Lutfen Bilgisi Olan Kisiler Cevap Yaza Bilirmi Vaktinizi Ayirdiginiz Icin Tesekkurler
  3. MiMaster

Sohbet Redmi S2 Hakkında

Bilgi için teşekkürler hocam
  4. MiMaster

Sohbet Bu Günden Sonra 32bit telefon Alınır mı

Selam teknoloji severler bu konuyu yeni telefon almak isteyenler icin açtım artik 2019 ve 64bit sistemi artik ön planda ve artik yeni gelen android pie/9 guncellemesi 32bit sistemini desteklemez oldu artik uygulama kodlayanlarda 32biti desteklemeyecek bence 32 bit telefon alınmaz
  5. MiMaster

Sohbet Redmi S2 Hakkında

Selam dostlar redmi S2 kullanıyorum android 9/pie güncellemesini bekliyordum ne yazik ki 2019'un ilk çeyreğinde geleceği söylenen güncelleme hayla gelmedi ve stabil miui güncellemeleri de gelmiyor redmi s2 almak isteyenlere söylüyorum artık bu telefonu almayın 32bit olan hiçbir telefonu almayın...
  6. MiMaster

Soru Redmi s2 için pie/9 guncellemesi

Merhaba arkadaşlar şu bir türlü redmi s2'ye gelmeyen android 9/pie guncellemesinde son durumdan bir haberi olan varmı?
  7. MiMaster

Soru Redmi s2 ye android pie/9 gelecekmi?

Selam arkadaşlar redmi s2 cihazina gelecek pie/9 guncellemesi askiya alınmıştı sonra gelecegi söylendi peki bu konuda yeni bir bilgisi olan varmi?
Üst Alt