MILITECH kullanıcısının son içeriği

1. MILITECH

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Rica ederim. Sorun isterseniz arkadaşa: +90 538 269 43 47
  2. MILITECH

Yardım Xiaomi 15 Ultra Türkiye'de Çin ROM Kullanmak

GPlay sistem kitaplığı, sertifikalar ... bir çok sistem çin sürümünde çalışmaz ya da yarım yamalak çalışır. Yani her şey bölgesine göre güzeldir maalesef böyle bu durum. Bildirim sorunlarını aşmanın en iyi 2 yolu tüm google sistemlerini kurmak kısıtlamaları kaldırmak ya da MIUI tam yedeğinizi...
  3. MILITECH

Çin hesabı lazım ayrıca bu şekilde çinden başvuru bildiğim kadarıyla olmuyor. Parasıyla açtırabilirsiniz. Sayısız kez çin cihazını çin dışı kullanmanın sıkıntı olduğunu belirttik insanlara... İç donanımı sürücüleri farklı romlar arası geçişler sorun olur.
  4. MILITECH

Rehber 📘 Xiaomi 15 Ultra (xuanyuan) – OS3 → OS2 Baseband SIM IMEI Şebeke Fix

(Kling Digital – Verified Engineering Notes) ⚠️ DİKKAT! • Tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. • Bootloader kilidi açık olmalıdır. • Yanlış dosya yazılırsa cihaz EDL AUTH mod gerektirebilir. • modemst1 / modemst2 bölümlerine ASLA müdahale etmeyin! • TWRP yedeği OS2 GLOBAL (VOAMIXM) üzerinde...
  5. MILITECH

Araçlar Xiaomi 15 Ultra Xuanyuan Twrp çıktı

per sist yazma korumalı mesela fastbootta 15 ultra için. Ben twrp ile yazdım.
  6. MILITECH

bu çıkar çıkmaz kilit açma için beklemeniz gerekiyor
  7. MILITECH

Bazen Ne “Cihaz hakkında” kısmı, ne de Xiaomi Community uygulaması size bekleme süresinin başladığını her zaman doğru gösterir. Asıl ve güvenilir bilgi, Mi Unlock Tool’un log dosyalarında yer alır. Benim test cihazımda da ilk denemede uygulama “başarısız” sonucunu verdi, hatta Xiaomi hesabı...
Üst Alt