Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
MILITECH 'in en son etkinliği
MILITECH
,
Rehber
HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script
başlıklı konuya cevap yazdı.
bu çıkar çıkmaz kilit açma için beklemeniz gerekiyor
7 Kasım 2025
MILITECH
,
Rehber
Bazen Ne “Cihaz hakkında” kısmı, ne de Xiaomi Community uygulaması size bekleme süresinin başladığını her zaman doğru gösterir. Asıl ve...
3 Kasım 2025
MILITECH
,
Rehber
Hesabım 150 günün üzerinde. Script olsun her hangi bir denemeyle asla açmadı fakat şu yöntem bende 15 ultra için çalışmıştı: Xiaomi...
31 Ekim 2025
MILITECH
,
Rehber
Xiaomi 15 Ultra Gelişmiş Teknik Analiz – eFuse, ARB, vbmeta, TWRP, Root, IMEI Koruma Detayları
Ayrıca eFuse var. yok demedim. kalıcı yazmıyor dedim hocam. Değeri değiştirmenin mümkün olduğu anlamına geliyor.
30 Ekim 2025
MILITECH
,
Rehber
Xiaomi 15 Ultra Gelişmiş Teknik Analiz – eFuse, ARB, vbmeta, TWRP, Root, IMEI Koruma Detayları
Sertifikaların olduğu bölümler dahil tüm orijinal şifreli alanları geri yüklemiştim ben. Doğrulama olsa da değişiyor sanırım.
29 Ekim 2025
MILITECH
,
Yardım
Xiaomi 15 Ultra Türkiye'de Çin ROM Kullanmak
Sıkıntı yazılımsal, cihaz farkı çok çok ufak. Sebebini bilsem çözerim ama sertifikasyonu bilmiyorum bu tarafın...
27 Ekim 2025
MILITECH
,
Yardım
Xiaomi 15 Ultra Türkiye'de Çin ROM Kullanmak
Xiaomi 15 Ultra’nın Çin versiyonu ve ROM’u, Firebase tabanlı tüm uygulamalarda — WhatsApp, Instagram gibi — sorunlu çalışır; çünkü bu...
27 Ekim 2025
MILITECH
Rehber
konusundaki
CanKuzen mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ah kardeşim uyarıyı yapmıştım ama size ulaşmadı galiba ben Redmi Note 14 pro plus da açtım ama tekrar kapattım aynı sorunlardan dolayı.
27 Ekim 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt