Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mijia vacuum mop 1c modelini kullanıyorum . Reset atıp baştan aldım . Haritalamayı %20 tamamladı . Bu seferde güncellemeden dolayı tamamlayamadık . Haritalama özelliği aktif olunca bakalım ne olacak . Teşekkürler
Bugün güncelleme gelmiş fakat haritalama özelliği yok . Ben bu robotu alma sebebim haritalama Özelliğinin olmadıydı . Bu durum hakkında bilgilendirme yapar mısınız ?
Mi robot vacuum 1C Mop aldık . Harita %20 oluşturuldu ve sonra harita kısmı yok oldu güncelleme gelecek diye . Ne zaman güncelleme gelir ve harita Tekrar aktif olur .
Merhabalar . Ürünü kullanmaya başlayalı yaklaşık 10 gün oldu hergün çalıştırıyorum fakat bir türlü harita oluşturmuyor . Ne yapmam gerekli . Başka bir siteden bölgeyi Çin yapmam gerektiği gibi bir yazı okudum denedim yine olmadı . Tekrar Türkiye yaptım harita su anda %0 , Yardımcı olur musunuz ?
Merhabalar . Ürünü kullanmaya başlayalı yaklaşık 10 gün oldu hergün çalıştırıyorum fakat bir türlü harita oluşturmuyor . Ne yapmam gerekli . Başka bir siteden bölgeyi Çin yapmam gerektiği gibi bir yazı okudum denedim yine olmadı . Tekrar Türkiye yaptım harita su anda %0 , Yardımcı olur musunuz ?